Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Vali Aksoy’un Yeni Yıl Mesajı

Vali Aksoy’un Yeni Yıl Mesajı
31.12.2023
A+
A-

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy Yayınladığı Yeni yıl  mesajında İkinci yüzyılın ilk yılı olan 2024 yılının güçlü, geleceğe güvenle bakan, huzurlu, kalkınmış Türkiye’ye ulaşma yolunda önemli adımların atıldığı bir yıl olmasını diliyorum dedi.

Vali Aksoy Değerli Eskişehirliler, diyerek başladığı açıklamasında ,Üzücü olayları, acıları, anıları ve sevinçleriyle 2023 yılını geride bırakıyor, aydınlık ve mutlu yarınlara dair umutlarımızla yeni bir yıla giriyoruz.            2023 yılı, ülkemiz ve dünya açısından önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl olmuştur. Atatürk’ün önderliğinde büyük özveriyle kurulan Cumhuriyet’in 100. Kuruluş yıldönümünü, vatandaşlarımızın ülkenin her köşesindeki etkinliklere coşkulu katılımıyla kutladık. İkinci asra adım olan bu anlamlı yıldönümünün yanı sıra, kimi acı olaylar, felâketler ve sevindirici gelişmeler de yaşadık. Asrın felaketi olarak adlandırılan, çok sayıda vatandaşımızın ölmesine ya da yaralanmasına yol açan deprem, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun timsali olmuştur. Bu vesileyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileklerimi yineliyorum. 100 yıldır sosyal ve ekonomik alanda karşılaşılan sorunların aşılmasında vatandaşlarımız her türlü fedakarlığı sergilemiş ve devletimize her zaman büyük destek vermiştir dedi

 

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy;2023 yılında da bulunduğumuz bölge başta olmak üzere, savaşlar, çatışmalar ve terör eylemleri sürmüş, her alanda elde edilen ilerlemelere karşın insanlığı tehdit eden sorunlar çözülememiştir. Uluslararası terörizmle mücadelenin önemi, 2023 yılında da kendini bir kez daha üzücü biçimde göstermiştir.

Ülkemiz, genç ve dinamik nüfusu, köklü kurumları ve sivil toplum örgütleri, zengin kaynakları, birikimleri ve imkanları ile ikinci yüzyılda çok daha iyi bir düzeye ulaşacak, yeni yüzyıl Türkiye Yüzyılı olacaktır. Bu hedefe ulaşmak, çocuklarımıza ve gençlerimize övünecekleri bir ülke bırakmak, aydınlık yarınlar hazırlamak hepimizin ortak sorumluluğudur.

 

İkinci yüzyılın ilk yılı olan 2024 yılının güçlü, geleceğe güvenle bakan, huzurlu, kalkınmış Türkiye’ye ulaşma yolunda önemli adımların atıldığı bir yıl olmasını diliyorum. 2024 yılında, ilimizin sahip olduğu bütün imkanları kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, güzel Eskişehir’imizin her yönüyle daha iyi noktalara taşınması en önemli hedefimiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Eskişehirlilerin yeni yılını kutluyorum. Yeni yılın herkese, sağlık, başarı, mutluluk getirmesini diliyorum.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.