Site Rengi

DOLAR 32,4635
EURO 34,7814
ALTIN 2.440,49
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 21°C

MHP’li Tuğba Önce: “Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız”

MHP’li Tuğba Önce: “Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız”
18.04.2022
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Tuğba Önce yaptığı açıklamada;

“Veren elin alan eli görmediği” dayanışma, paylaşma hareketinde “Çalınmadık Kapı Girilmedik Gönül” bırakmamak adına yollardayız..

Yunus Emre’nin diyarında Yunusça bir tavır ile “dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik” şiarını esas alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofrasındaki lokmaya, çorbasındaki tuza, çaylarındaki deme, yüzlerindeki tebessüme vesile olmak için MHP Eskişehir İl Başkanlığı olarak Ramazan ayının mâneviyatına ve ruhuna yakışır bir şekilde hareket ederek erzak kolilerini, alışveriş kartlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bu aşamada teşkilatımız büyük bir özveri ve hassasiyet ile çalışıyor. Veren el alan eli görmüyor, bizler ise elçi vazifesi görüyoruz. Ulaştığımız ailelerin isimleri yalnızca bizlerde mahfuz. Onları incitici, mahçup edici hiçbir eyleme sebep vermiyoruz. (olması gerektiği gibi)

Zile bastığımızda “kim o?” sorusuna verdiğimiz “MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ” cevabı karşısında, açılan kapıların varlığı ve bizim vatandaşımızın nezdinde güven telkin ediyor olmamız bizleri mutlu ediyor. Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin selamlarını kendilerine ilettiğimizde iyi ki varsınız sözleri ile gönüllerde olduğumuzu duyuyor, yüzlerindeki mutluluğa şahit oluyoruz. Onlar da gönüller dolusu selamlarını iletiyor, Liderimizin varlığının dâim olmasını diliyorlar.. Biz, kapılarını çaldığımız 16 günlük süre çerçevesinde hayır duaları ile karşılandık, hayır duaları ile uğurlandık. Aslolan da budur bizim için. Bu gönül ve dayanışma hareketinin verdiği manevî huzur bize yeter. Bizler için en büyük mutluluk ve mükafat budur..

Var oluş sebebimizin idrakinde olarak gök kubbede hoş bir sadâ bırakmaktır niyetimiz. Bu minvâlde gayret gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz.

Tüm samimiyetiyle gayret gösteren bizlere öncülük edip yoğun mesai harcayan başta İl Başkanımız İsmail Candemir’e ve bu anlamlı yardımlaşma hareketinde bizleri vesile kılan hayırları ile destek veren dostlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve erzak dağıtımının her aşamasında gönüllülük esasıyla çalışmanın hazzını yaşayıp bunu en iyi şekilde ifâ eden teşkilatımızın her bir ferdine teşekkür ediyoruz.

Dünyayı iyilik, güzellik kurtaracak..

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.