Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Lületaşı vücuttaki negatif enerjiyi ve radyasyonu alıyor

Lületaşı vücuttaki negatif enerjiyi ve radyasyonu alıyor
11.09.2023
A+
A-

Eskişehir’de uzun yıllardır lületaşı ustalığı yapan Erol Güler, lületaşının insan vücudundaki negatif enerjiyi ve radyasyonu alıcı özelliği olduğunu öne sürdü.
Ticari olarak işlenebilir lületaşı yataklarının neredeyse tamamının Eskişehir’de bulunduğu biliniyor. Çoğu ustanın Tarihi Odunpazarı Evleri Bölgesi’nde bulunmasıyla da turistlerin büyük ilgi odağı haline gelen lületaşı üzerinde çalışmalar yapan Erol Güler, lületaşının vücuttaki negatif enerjiyi ve radyasyonu aldığını iddia etti. Lületaşının diğer doğal taşların hiçbirisine benzemediğine dikkat çeken Güler, lületaşından yapılan bileklik, kolye ve küpe gibi ürünlerin rahatlatıcı özelliği olduğunu dile getirdi.

“Lületaşı adeta canlı gibi nefes alabilen bir madendir”
Eskişehir’de uzun yıllardır lületaşı ustalığı yapan Erol Güler, lületaşının çok farklı bir maden olduğunu söyledi. Diğer doğal taşlar ile lületaşının benzemediğini ifade eden Güler, “Lületaşı yumuşak dokusuna rağmen yüzde 78 oranında insan vücudundaki negatif enerjiyi alıcı özelliğe sahip ve yüzde 90 oranında radyasyon alıcı özelliği bulunan bir madenimiz.

Lületaşı bu şekilde kullanıldıkça insan vücudundaki enerjiyi alıp renk değiştirebiliyor. Aynı zamanda diğer doğal taşlar gibi bir hafta kullanıp, 3-5 gün toprak içerisinde yatırıp, enerjisini yeniden toplaması için beklenmesi gibi bir olay yok. Lületaşı canlı gibi adeta nefes alabilen bir madendir. Aldığı enerjiyi kendi bünyesinde yok etme özelliğine sahiptir. Lületaşı, bileklik, kolye ve küpe gibi kullanımlarda ciddi oranda insanı rahatlatıcı özelliklere sahiptir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.