Site Rengi

DOLAR 32,5691
EURO 34,7564
ALTIN 2.492,34
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Odunpazarı Belediyesi’nin Başkanı Kim?

01.02.2022
A+
A-
Kar toprak için bereket, çocuklar için mutluluk kaynağı fakat Eskişehirliler  için  zulum ve çiledir.
Belediyelerin vurdumduymaz, beceriksiz, çapsız yönetici elitlerinin kar ile mücadelesi ancak bu kadar olur.  Doldurmuşlar Belediyelere eş, dost,akraba, hemşehri, karı-koca.Üstünede utanmadan ağızlarını açarlar liyakat, kapatırlar liyakat.
Tek yaptıkları reklam.
Eskişehirin her yerinde özellikle Odunpazarı Bölgesinde Belediye Başkanlarının  sırıtan ifadelerinin sevimsiz asempatik görüntüleri.
Vallahi Billahi çevre kirliliği.
Kar Eskişehir’e zulüm ve çile ile beraber polemikleri de getirdi. Dün bizim  haber sitesinde Adaların halini gördünüz.
Aynı kar yağışının aldığı Adalarda Odunpazarı Belediyesinin bölgesi çamur içerisinde iken, Tepebaşı kısmı hiç kar yağmamış gibi.
Daha öncede İHA’nın fotoğrafladığı rezilliği Odunpazarı Belediyesinin  1.Başkanı  Özel Kalem Müdürü yalanlamıştı.
 İHA fotoğrafların saatini yayınlayıncada yalancının kim olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak bu durum  Odunpazarının 1.ve 2.Başkanının umurunda değil ki Adalarda ki rezillik devam ediyor.
Kafanız karışmasın.
HDP eş başkanlık sistemini hayata geçirirken, Odunpazarı Belediyesinde farklı bir sistem var.
  Demokrasi oyununda resmiyette Belediye Başkanı büyük solcu  Kazım Kurt.
Her yerde onun asempatik resimlerini görürsünüz. Ancak fiiliyatta sağa sola laf yetiştiren, kadın döven, özel görüşmeleri ifşa eden, Belediyeye işe adam alan, işten atan, müdürleri görevden alan, başkan yardımcılarına fırça atan, hampadan, sınavsız,KPSS’siz memur ve müdür yapılan meşhur Özel Kalem Müdürü yoldaş  Şenol Durur Odunpazarı Belediyesinin 1.Başkanıdır.
Ona göre herkes ayağını denk alsın……….
HDP’de neden  eşbaşkanlık sistemi var anlayabiliyorum.Nedeni  Hdp’nin  terör örgütü pkk nın kontrolünde olması.Dağdan gelen çakal seçilemeyeceğine göre, çakalın temsilcisi eş başkan olarak legal olarak sisteme giriyor.
 Ancak Odunpazarı Belediyesinde ki sistemi çözemiyorum.
Aslında bu durumu herkes gibi bende çözüyorum fakat yerim dar.
Devam edelim.
Odunpazarı Belediyesi 1.Başkanı Ş.D’nin  Adaların çamuru üzerindeki  yalanı çabuk sönünce, Ş.D İHA’yı suçlar.
Buna cevap da eski bir dostlarından gelir. Devamında  eski dostla Ş.D twitterda birbirlerini bombalarlar.Merak eden bakar.
Bizim merakımız başka. Üçünce kez soruyorum.
 Cihan Yıldırım’ın bir köşe yazısı üzerine Köşk sahibi 1.Başkan yine sosyal medyadan cevap verdi.
 Cihan Yıldırım’da kendi köşesinde aynen
  “Ben bir şey almadım, satmadım. Şenol Durur’un patronlarımla arasında bi şey olduysa onu da bilemem!” 
Siz  açıklayın yoksa ben açıklarım”diye yazdı. Hala Cihan Yıldırımdan bir açıklama bekliyoruz.
Bunlar sosyal medyada birbirlerini gıdıklarken Odunpazarı Belediyesi resmi hesabından Yenikent Mahallesinde  kar ile mücade fotoğrafları yayınlandı.
Haber Ötesi de fotoğraflarla  Belediyenin Yenikent Mahallesinde kar ile nerede mücadele ettiğini görüntüledi.
Mücadele
Odunpazarı Belediyesinin 1.Başkanı Ş. D’nin “Makam Köşkünün” bulunduğu sokakta olmuş……… “Makam Köşkünün” 10 metre paralelinde bulunan sokak kar altında.
 Yine Ş.D’nin Köşkünün yakın sokaklarında  yürümek dahi mümkün değilken, Köşkümüzün sokağı tertemiz….
Odunpazarı Belediyesinin 1. Başkanı  yoldaş Ş.D haklı. Yılmaz Hocanın evinin önü tertemiz oluyorsa, onun Köşkünün önüde tertemiz olmalı.
Üstelik Yılmaz Hoca Vişne Evlerinde otursa dahi sonuçta binasında başkalarınında dairesi var.Odunpazarı şeyinin koskaca Köşkü ve Villası var.
Hayatta her olumsuzluktan, olumlu çıkarımlar yapmak gerekiyor.Bu kış  Odunpazarı Belediyesinin çalışma ölçütünü ve motivasyonunu öğrendik.
Hep beraber ellerimizi havaya açalım dua edelim. “Odunpazarı Belediyesinin 1.Başkanı Ş.D’ye Odunpazarı Bölgesinde bulunan bütün mahallelerinde fazla fazla, şuan sahip olduğu  Vali Köşkü gibi, Messi’nin Villası gibi evler nasip et Allahım. Yoksa kar yağdığında  yanarız Allahım.
Biz mahalleler için  dua ediyoruz bunlar her sokakta bir Villa derlerse ne yapacağız…… Biz bu işin içinden çıkmayacağız. Onun için Allah bizi bunlardan kurtarsın.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.