Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Belediyenin ve Eskişehirspor’un Malı Deniz Yemeyen…….3

28.08.2022
A+
A-
Odunpazarı Belediyesi’nin kaynaklarını kontrol eden Sayın  Kazım Kurt ve yoldaşları 8 senede yaklaşık 100  Milyon Liradan fazla parayı Özel Kalem ve Basın bütçesi üzerinden harcadılar.
Artık kamu kaynakları yetersiz geldi bu sefer kamunun mallarını aktarmaya başladılar.
 Bunun için de hepimizin ortak değeri Eskişehirspor’umuzu kullandılar.
Dün rakamları ortaya koyduk.Amaç Eskişehirspor olmuş olsaydı, Eskişehirspor bugün hiç kimseye muhtaç olmadan yoluna devam ederdi.
5 Yıldır kurdukları düzeni bozunca akıllarına Eskişehirspor’un menfaatleri geldi.
Ben Eskişehirspor’u siyasete alet etmiyorum.AK Parti, CHP,İP, MHP kim Eskişehirspor’u  siyasete alet ediyorsa canları cehenneme.
Derdimiz Eskişehirspor’u siyasetçilerin esaretinden, oyuncağı olmaktan,  Belediye Başkanı ve Milletvekili sıfatlarını taşıyanlardan daha önemli sıfat taşıyan   Eskişehirspor Klübünün Başkanını Kazım Kurt gibi bir siyasetçinin ayağına gidip  pış pışlama yapmaktan kurtarmak.
Erzincanspor nasıl Odunpazarı Belediyesi yöneten yoldaşların memleketlerinin takımı ve canları ise. Eskişehirspor’da, Eskişehirlilerin bizim çocukluğumuz, geçmişimiz ve geleceğimiz.
Dolar hesabı yaptıkları için bende Dolar hesabı yapıyorum.
Odunpazarı Belediyesi’nin ve Eskişehirspor’un  malına, mülküne 15 Yıl için 831.000 dolar ödeyen, bu paranın 800.000 dolarını 2 Yılda  Odunpazarı Belediyesine kestiği faturalarla ödeyen organizasyonu koruyan, bu işleri karıştırmayın Eskişehirspora zarar veriyorsunuz diyen kim varsa bugün itibari ile o organizasyonun içerisindedir.
Esas Kazım Kurt her zaman ki gibi işi siyasete dökerek olayı sulandırıyor.
Ben prensipleri takip ediyorum.
Benim için Kazım Kurt,Harun Karacan ile Nabi Avcı’nın, Emine Nur Günay in hiç bir farkı yok.
Para aynı, ha yazı ha tura ne fark eder.
Siyaset maalesef onların işi olduğu için bu durumdayız.
1 Ekim 2017 tarihinde Odunpazarı Belediyesi’nin Reklam üniteleri, bütün reklam alanlarını, elektrik direkleri Eskişehirspor Vakfına geçer.
Bu arada 27 Ekim tarihinde İstanbul’da 50 bin lira sermayeli ADARGA isimli bir şirketin kuruluşu Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanır.
Şirketin sahibi ve Genel müdürünün ikamet adresi Eskişehir’dir.
28 Aralık 2017 tarihinde Eskişehir Spor Eğitim Vakfı ile 30 gün önce İstanbul’da  kurulan, hiç bir iş deneyimi olmayan ADARGA arasında protokol imzalanır.
Protokole Vakıf adına aynı zamanda Eskişehirspor Başkanı olan Sinan Özeçoğlu ile Eskişehirspor yönetiminde de yer alan genel sekreter Özgür Fetih Demirdaş imza atarlar.
 Bizi ortalığı karıştırmakla suçlayanlara karşı bu protokolü herkesin okuması için yayınlıyoruz.
Sizde göreceksiniz ki protokol  tarafların karşılıklı menfaatleri korumaktan ziyade ADARGA’nın menfaatleri için yapılmış.
Odunpazarı Belediyesi, ADARGA ve Eskişehir Spor Vakfı üçlüsü arasında yapılan sözleşmelerde bir birleri ile uyuşmayan sayılar var.
-Odunpazarı Belediyesi ile Vakıf arasında yapılan protokol ile  200 Bilboard, 10 Megalight, 10 Megaboard, elektrik direkleri ve bütün reklam alanlarını devrediliyor.
-Odunpazarı Belediyesi ile yapılan sözleşmeye atıf yapılarak  Vakıf ile ADARGA arasında yapılan sözleşmede  200 Bilboarda 200 CLP ve 2 adet LED ekran  ekleniyor.Bu sözleşmeleri yapan koca koca adamların mutlaka bir açıklaması vardır.
Devam edelim. 30 gün önce Eskişehir’de oturan bir kişi tarafından İstanbul’da  kurulan ADARGA faaliyete başlar.
Allahın işine bakın ADARGA sadece Eskişehirde iş yapmaktadır.
 Bu İşleri de Vakıf adına reklam ünitelerini  ADARGA’ya kiralayan Özgür Fetih Demirdaş’ın şirketleri üstlenmiştir
2021 yılında da ADARGA şirket merkezini Eskişehir’e Ö.F.D’nin Organize Sanayinde bulunan basım merkezine taşır. 
İş artık meşrulaşmış ve legalize olmuştur. 
Bu legaliteye  göre Odunpazarı Belediyesi, reklam ünitelerini, elektrik direklerini ve bütün reklam alanlarını Eskişehir Spor Eğitim Vakfına devreder. Vakfın ve Eskişehirspor’un Başkanı Sinan Özeçoğlu ile genel sekreter Özgür Fetih Demirdaş da,
Özgür Fetih Demirdaş’a kiralar.Şaka gibi ama gerçek.
Bu bilgi ve belgelere göre hangi iddialar asılsız.
 Bir  kısım şeye göre  amacımız CHP ve Kazım Kurt’u karalamak…….. Sizinde canınız cehenneme. 
Tepebaşı Belediyesi Bölgesinde bulunan reklam alanlarının kiraya verilmesi için 29 Mart 2018 tarihinde  ihaleye çıkar.
İhale Teknik Şartnamesine göre toplam da 73 Billboard ile 33 adet CLP alanıdır. İhaleyi 642 bin bedelle  Vakıf kazanır Her şey yasal düzlem üzerindedir. Vakıf da ADARGA’ya kiralar.
 
400 Bilborad,10 Megalight, 10 Megaboard, 2 LED ekran, elektrik direkleri ve Odunpazarı Belediyesi’nin bütün reklam alanlarının 15 Yıl boyunca kiralanması için 4 Milyon Lira, dolar üzerinden 831.000 dolar ödeyen Ö.F.D. Tepebaşı Belediyesinin Bölgesinde bulunan toplam 103 Bilboard ve CLP için alanı için 8 yıl için 2 Milyon 642 bin lira ödemeyi taahhüt eder.Kıyas yapın lütfen.!
Tabii ki Odunpazarı Belediyesi’nin malı, mülkü Başkan Kazım Kurt’a rahmetli babasından kaldığı için gönül rahatlığı ile dağıtma hakkına sahiptir.
BRAVDA’da yazanlar gibi onunla, bununla konuştuk demekten hiç hoşlanmıyorum.
Odunpazarı Belediyesinden bazı belgeler sızdırıldığı zaman bu işi araştırmaya başladığımız da Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a yakın bir kişi ile sohbet gerçekleştirmiştik
 Ona göre”Ahmet Başkan bu işi Ö.F.D ve Kazım Kurt’un köpürttüğünü ve neden köpürttüğünü iyi biliyordu.
İkisi arasında ki ilişkidende çok rahatsızdı. Hatta Kazım Kurt’ un Ahmet Abiyi çok severim demesine rağmen arkasından kuyusunu kazdığınıda biliyordu.
Kongrede Kazım Kurt’un, Ahmet Başkana çizik attırdığını  hatırlayın.
O zamanlar Ahmet Başkan’la Hocanın arasında ki sorunlardan dolayı  Ö.F.D ve Kazım Kurt Hoca sonrası için erken hesap yapmaya başladılar.
Onlara göre Yılmaz Hoca ,Ahmet Başkanı 2019 da aday göstermeyecekti.
 Hoca aday olmazsa Büyükşehir’in tek adayı  Kazım Kurt’tu.
Hoca aday olsa bile  bir süre sonra Büyükşehir’i Kazım Kurt’a bırakacaktı.
 Bunların hayali büyüktü.
 Bu ikisi şehirde öyle bir hava yarattı ki Bilboardları vermeyeni hain ilan edeceklerdi.
Ahmet Başkan’da mecburen bu işe evet dedi ama adamlarına da talimat verdi. 
Yarın devam edeceğiz…………….

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.