Site Rengi

DOLAR 32,3212
EURO 35,0652
ALTIN 2.306,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Sanala Vurdular!

15.02.2022
A+
A-

Sanala vurmak!
Abi çok fena sanala vurdular galiba!
Çarpışma kaçınılmazdı! En çok yaralı sanal da sanırım. Bak en çok onlar bağırıyor. Gerçekler öldü herhalde… Hiç sesleri çıkmıyor. Tık yok. “Nabiiiiiiz siz?” diyorum, soruyorum nabızsızlara. Vay nabızsızlar! Yok bir yorum! An..bi..an’s çağırın lütfen… Anbians böyle! :)) Birazdan aç…illa aç.illa servis gelir. Açılır sanal alem. Acilen. Kaza raporu tutarlar. Ama sigorta ödemez. Bedelini gene kendileri öder. Bu iş böyle gelmiş böyle gider. Onlar eremezler muradına. Kerametine de oturamazlar zaten birlikte… Kendi dünyalarında çömer tıkılarlar. Biri sürekli tıklar, diğerinin zaten işi tık… ırinda! Doğru. Ne var bunda?
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–Edebî hayat meşgâlesi…
Hayatım bir ROMAN gibiydi, dedi. Ardından her şey bir HİKAYEymiş oysa! Sonra MASAL bitti! FIKRA anlatmıyorum. Güldün de…
Ciddi bir şey hayat. MAKALE yazarsam eğer önce ANIlardan başlayacağım. Zaten GÜNLÜK yaşıyorum artık. Yaşam belki de bir DENEME… BİYOGRAFİmden bahsetmek istemiyorum. Ego kokuyor o zaman. ELEŞTİRİ yapayım dedim. ELEŞTİRİye gelmiyor. Hemen gidiyor böyle deyince. Ama SOHBETi bozdun şimdi diyor o zaman… MEKTUP mu yazacaktım yani. Tamam sayısalcı değilsin. Anladık, sözelcisin ama arkadaş tüm yazın türleri gibi bir yaşam sürmüşsün sen…
TEFRİKAlara gelmeden usulca sıvıştım. Yoksa kesin SENARYOda figüran olmak var!
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–Falsofeye devam!
Yazılarında derinlik yok dedi. Olur mu? Derindeyiz şu an. Nasıl mı? Bak derin derin düşünmeye başladık ikimiz de. Ayrıca bir derinlik olmasaydı, sen bu yazıya balıklama dalmazdın. Yoksa kafa üstü!
Senin espriler hiç ciddiyet içermiyor dedi. Haklısın dedim, iiiçermiyor. Bak kabul ediyorsun, dedi. Yok dedim, senin aklın bu esprilere iiiiç ermiyor!
Kahvede tam anlatırken ihtiva yani içerik… dememe kalmadı. “İçerik abi, yeter ki çay olsun!” Espri telif hakkı onun. Olmaz ki! İyi de beş çay da içilmez ki?
Abi esprilerin hep lafa dayalı. İçinde hiç falsofe yok, dedi. Ciddi misin, dedim. Evet, falsofe… Anti ciddi senin yazılar, dedi. İyi ki rakip değil. İyi espri ama farkında değil. Bu iyi. Falsofeye devam!
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Spor olsun!
Tüh gene uyku tutmadı.Olsun,kupon yattı ya! Sporu çok seviyoruz. Bazıları bana sırf ‘spor olsun’ diye yorum yapıyor gibi geliyor!
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Harabesk!
İnzivaya çekildim. Bitkin ve yorgunum. Artık harabesk takılıyorum!
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Nemalazım!
Bazıları sizin çevrenizden ‘nema lazım’ deyip nemalanır da, sonra işin düşmesin… ‘Bana ne, aman nemalazım!’ der gibi bakar. İnsanoğlu işte.
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
L ile D
Yaşam büyük bir ödül. Bitince sadece L ile D harfi yer değiştiriyor, yan yana geliyorlar. Öldü!————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.