Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

20 yıllık virane ev mahalleliyi tedirgin ediyor

20 yıllık virane ev mahalleliyi tedirgin ediyor
24.10.2023
A+
A-

Eskişehir’de bir sokakta virane halde bulunan iki katlı ev mahalle halkını tedirgin ederken, vatandaşlar yetkililerden ev için önlem almasını istiyor.
Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi Gülcemal sokakta bulunan iki katlı bir evin 20 yıldır terk edilmiş halde olduğu iddia edildi. İkinci kattaki odaların camlarının kırık olduğu görülürken, evin giriş kapısının tuğla ile kaplı olduğu göze çarpıyor. Virane hale dönüşen ev mahalle sakinlerini de tedirgin ediyor. Ummuhan Öztürk isimli bir vatandaş, 20 yıldır evin o halde olduğunu öne sürerek, belediye çalışanlarının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin eve girmesini önlemek için evin kapısına tuğladan duvar ördüğünü ancak o duvarın yıkıldığını belirtti.

“Evin bu hali çocuklar, insanlar için tehlikeli”
Komşu vatandaşlar tarafından kapıya tekrar beton duvar örüldüğünü ifade eden Öztürk, evin oluşturduğu tehlike ile ilgili olarak “20 yıldır bu ev bu halde. Camları kırık, içine hırsız girdi. Komşular evin kapısını hırsızlar, tinerciler girmesin diye betonla ördü. Mahalleli bu evin halinden dolayı huzursuz. Ama ne gelen yetkili var ne başka biri. Belediyeye biz haber verdik.

Belediye işçileri kapıya duvar örmüşlerdi ama onu yıktılar. Komşular yerine yeni duvar ördü. Gece vakti çocuklara zarar gelmesin diye bir komşu duvarı ördü. Evin bu hali çocuklar, insanlar için tehlikeli. Kış olunca çatısından buz sarkıtları arabalara, kaldırımdan gelen geçenin üzerine düşüyor. Çatıdaki saçağı da düzgün değil” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.