Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

’24 Kurşuna Bakar’ Tehdidi

15.08.2019
A+
A-

Edinilen bilgiye göre, ESOGÜ Eğitim Fakültesinde araştırma görevlisi olan katil zanlısı Volkan Bayar'ın işlediği cinayette kullandığı silahıyla 2 şarjör kullanarak 23 el ateş ettiği tespit edildi.
Cenaze sonrası açıklama yapan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr.Ayşe Aypay'ın konuşmasında dile getirdiği:
"Volkan, ben ve eşim dahil 24 kişi hakkında "FETÖ'cü" diye dilekçe verdi. Bu sebebden ötürü fakülte koridorlarında hovarda hovarda dolaşıp; bu 24 kişiden birisi benim hakkımda bir şikâyette bulunsun, 24 kurşuna bakar' dedi." diye açıklama yaptı. Acaba dün kullanılan 23 kurşun ve1 yıl önce bahsi geçen '24 kurşun' tehdidi bir tesadüf müydü; yoksa tamamen o söze binâen mi kurşunun adedi 23 idi? Eğer öyleyse o bir kurşun neden sıkılmadı ya da sıkılmak için kim bekleniyordu? 

Öte yandan fakülte akademisyenlerinden Prof. Dr. Yalçın Bay'ın ve Doç.Dr Ayşe Aypay, zanlı ve eşi, kendilerine ve diğer akademisyenlere sürekli hakaret ettiklerini ve yine kendilerini ve diğer akademisyenleri tehdid ettiklerini ifâde ettiler.

Zanlı Bayar'ın ve 3 yıldır ayrı yaşadığı, boşandığı ama nüfûs cüzdanlarını değiştirmediği ve tehdidden eşinden geri kalmayan Saadet Aylin Bayar'ın sorguları devam ediyor. Sorguları tamamlandığında, olayın da tüm detaylarıyla ortaya çıkması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.