Site Rengi

DOLAR 34,2807
EURO 37,2193
ALTIN 2.980,64
BIST 9.054,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 12°C
Çok Bulutlu
Eskişehir
12°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C

Kurtlar Vadisi Odunpazarı

01.06.2024
A+
A-

Günlerdir BRAVDA basınında Odunpazarı Belediyesi’nde görev yapan bir kamu görevlisini linç ediyorlar. Hatta hedef gösteriyorlar. Daha ne kadar daha dibe ineceklerini bekledik,ancak beklemeye gerek kalmadığı görülüyor .Maalesef linç edilmesinin nedeni ben ve Haberötesi. Bunlar gram ilerleme kaydetmemişler. Kimi hedefe alıyorlarsa önce yalan haber uyduruyorlar, sonra da yalan haberin üzerinde tepiniyorlar.

27 veya 28 Mayıs tarihinde linç ettikleri Aydın Zorlu Başaran hakkında imalı yazı yayınlıyorlar. İmalı yazının çıktığı gazetenin patronu Özgür F. Demirtaş ve benimle irtibatı olan, ismi bende saklı eski bürokrat ve yeni siyasetçi bana ulaştı.“Özgür, senin sitende çıkan yazıları Aydın Zorlu Başaran yazdırıyormuş, bayağı da öfkeli ve onu mahvedeceğim diyor” dedi. Ben de hayatımda bu kadar saçma bir iddia duymadığımı söyledim.

Açık yazayım. Ö.F.D çok uzun süredir Eskişehir’de tekel olmak için her yere saldırıyor. Çünkü o hariç herkes taş yiyebilir. O, Eskişehir’de tek medya patronu olarak herkese korku salabilir. Eskişehir siyasetini istediği gibi dizayn edebilir. İstediğine höt, zöt diyebilir. Herkesi sindirebilir. Ö.F.D iş hacmini genişleterek daha geniş alana sahip olmak için Odunpazarı Belediyesi’nin reklam ünitelerini Eskişehir Vakfı üzerinden bir şekilde portföyüne soktu.

Biz de bu durumu Sayıştay raporları, Eskişehir Spor Eğitim Vakfı ile ADARGA arasında sözleşme, Ticaret Sicil gazetesinde yer alan maddi delillere dayandırarak yazıyoruz. Aynı şirketin Odunpazarı Belediyesi’ne yaptığı işleri ve sağladığı kazançları da yazıyoruz. Çünkü ADARGA başka belediyeye iş yapmıyor. Hangi belediyeye yapsa onu da yazmaktan imtina etmeyiz.

Yazdığımız belgeler Odunpazarı Belediyesi’nin denetim raporlarında yer alan resmi belgeler. Elimizdeki belgelere Aydın Zorlu Başaran’ın ulaşması mümkün değil. Ulaşması için ya belediye meclis üyesi olması ya da Basın ve Özel Kalem Müdürü olması lazım. Her şeyi atın; Eskişehir Spor Vakfı ile ADARGA arasında yapılan sözleşmeye nereden nasıl ulaşacak?

Görülen bilgi ve belgeler onun için rahatsız edici. Üstüne hukuki olarak şikayet edecek bir şey bulamıyor. Boğanın kırmızaya saldırdığı gibi her yere saldırıyor. Muhtemel şeyleri ile beraber kim yapar, kim yapar diye düşünüyorlar. Aydın Zorlu Başaran’ı buluyorlar. Niye onu buldukları sorusunun cevabını, Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan’ın 18 Haziran 2022 tarihinde Medya Midas’taki yazısından öğrenebilirsiniz. Özcan’ın yazısındaki can alıcı bölüm; belediyedeki şeylerin şerrinden kendini ve ailesini korumak için ruhsatlı silah edinmesi.

Kurtlar Vadisi Odunpazarı” düşmanlaştırılmış Aydın Zorlu Başaran’ın üstünde tepiniyorlar. Herkese Aydın Zorlu Başaran’ın sosyal medyasını takip etmesini öneriyorum.

Sonuç ve neticede: Özgür F. Demirtaş, bilgi ve belgeye dayalı alengirli işleri Haber Ötesi’ne Aydın Zorlu Başaran’ın yazdırdığı iddiasının altını da saçma sapan, akıl ve izan, hayatın gerçekçiliğine aykırı nedenlerle sunuyor.

Aydın Zorlu Başaran hakkında yazdırdığı yazılarda bizden alıntılar yapıyor. Bizim kullandığımız “kadim ve büyük Türk Devleti” cümlesini kurarak aklınca mesaj veriyor. Siz kim, Türk Devleti’ni kadim ve büyük görmek kim?

Benim ve bizim yüzümüzden suçsuz, hiçbir alakası olmayan kamu görevlisi Aydın Zorlu Başaran’ın linç edilmesine çok üzüldüm. Biz çamurla uğraşırken, çamur hedefini günahsız kişiye yöneltti. Biyometrik olduğu kabak gibi belli fotoğrafın altına, hiçbir bilgi belge olmadan “Büyük Vurgun”, “İddialar Çok Vahim” gibi manşetleri ancak Özgür F. Demirtaş yapar. Çünkü daha önce menfaatine dokunan Hakkı Sağlam’a, rakip düğün salonlarının sahibine, Murat Özcan’a, bilboardların harcamalarını meclis gündemine getiren meclis üyeleri Yüksel Yoldaş’a, Yeşim Arslantaş’a da yaptırdı.

Yıllardır yazıyoruz: “Bu kafa, sakat kafa ve çok tehlikelidir.” Özgür F. Demirtaş’ın ve iş ortaklarının menfaatine dokunan herkes tehlike altındadır. Bunlar biyometrik resim üzerinden; suçlu, suçsuz, kadın, erkek fark etmeden herkese her kötülüğü yapabilirler.

Buraya, dijital medyada faaliyet gösteren değerli arkadaşımız Esat Demirtaş’ın yazdıklarını koyuyorum:

Bu aşağıdaki adam çalıştığı kurumun en dürüst adamıdır. Aydın abi 20 yıllık dostumdur ve tüm şehir bilir kendisini. Bu habere mabadımızla güldük. Peki sorayım bu yazan arkadaşa:

1) İftira attığınız bu kişinin imza yetkisi var mıydı ki? O kadar yolsuzluğa imza atsın.

2) Tam 10 yıldır neden tek soruşturma açmadı?

3) Peki 20 yıl yapılan ödemelerini dökelim ortaya. Bakalım kim yapmış yolsuzluk.

4) Madem bu haberi yaptın, neden savcılığa gidip ihbarda bulunmadınız? Hoş sizin cesaret edemediğiniz itibar suikastı yaptığınız Aydın Bey, kendini savcılığa şikayet etti araştırılsın diye.

5) İddia bile edemeyip kesin hüküm verirken Kazım Başkan neden soruşturma açmamış?

Memurlar izinle medyada yazı yazabiliyorlar. Aydın Zorlu Başaran gerekli izinleri alsın, kendisine yapılanları anlatması için bu köşeyi kendisine tahsis ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.