Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

YILMAZ HOCA MI YOKSA NEBİ HATİPOĞLU MU DAHA ZENGİN….

04.08.2023
A+
A-

Umarım Odunpazarı Belediyesi’ni Yöneten yoldaşların 2022 yılı faaliyetleri, Eskişehir’in kaotik ortamında kaynamamıştır.Kimi okurlarımız emlak tavsiyemi ciddiye almışlar.Kuşkusuz Eskişehir’in kaotik ortamının sahibi İyi Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu. Öncelikle Nebi Bey ile röportaj gerçekleştiren Soner Yüksel’i tebrik ediyorum.Çok iyi iş çıkardı.Özgürden,özgürlüğünü kurtarmak yaramış….17 Eylül 2022 tarihinde “İYİ Parti’nin Birinci sıra Milletvekili adayı olarak olarak Nebi Hatipoğlu atanmıştır…Kendisine şimdiden hayırlı olsun diyorum.Milletvekilliği rüyası görenlere de iyi uykular dilerim.Bu alemde parayı veren düdüğü çalar, biz de buna demokrasi diyerek kendimizi avuturuz.”diye sordu Seçimden 8 ay önce yazmıştım.Çok mu öngörülüyüm???Kesinlikle hayır….Nebi Hatipoğlu şahsına münhasır denilen insanlardandır.Son derece hırslı,agresif,cesur,başına buyruk ve fütursurdur.Hayat motivasyonu çok farklıdır.Mesela kaç insan reklamın,itibarın paranın bol olduğu Süper Lige çıkan bir takımın başkanlığını bırakır.Ama Nebi Hatipoğlu bıraktı.

Nebi Hatipoğlu’nun “Hatipoğlu Cam”dan bu seviye gelmesininin en önemli nedeni doğru insanlarla,doğru zamanda doğru ilişki kurmasıdır.Kemal Unakıtan ile kurduğu ilişki Nebi Beyin hırsı ve cesareti ile birleşince kader onu başka bir seviye çıkardı.

Aslında siyaset ve Milletvekilliği umrunda değildi fakat Harun Karacan’ın Sanayi Odası seçimlerinde ona kazık atması sonucu, onunla hesaplaşma motivasyonu ile aynı ilişkide denklemini İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le de kurdu.Fakat Harun Karacan AK Partiden tasfiye edildiği için hesabı açık kaldı.

Nebi Hatipoğlu düz ve pragmatisttir aklındakini konuşur.Onun son açıklamaları Eskişehirde ki mevcut düzen sahiplerini çok rahatsız etti.Düzenleri çok güzeldi.Çok miktarda Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerine bir miktar Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevgisi ile Belediyelerde ve onun rant çemberinde Pompei’de yaşanan hayatı yaşıyorlardı.Yarı Tanrıları eleştirilemezdi eğer eleştirilirse de “AKP’liydi”.

AKP’li diyemeyecekleri CHP’nin ittifak ortağı “Kral Çıplak”deyince de hoplamaya başladılar.

İşi Belediye Başkanlığı olan ama o hariç her şeye bir fikri olan Kazım Kurt bu iş”AaaaaKaPa’ye yarar”diye hopladı.Çünkü Ak Parti öncesi milletvekili adayı olmuş kaybetmiş,baro başkanlığına aday olmuş kaybetmiş, partisinden atılmış.Yönettiği Belediyenin durumu ortada tek varlık nedeni “AaaaKaPa” ve Reis Bey düşmanlığı.

Yılmaz Hocam bütün üstenci tavrı ve kibri ile Nebi Hatipoğlu’nu küçümseme ve itibarsızlaştırma derdine düştü.

Yılmaz Hocanın Nebi Hatipoğlu için söylediği “Zengin çocuğu” sözü çok ilginç.

Nebi Hatipoğlu da bu söze hemen geri dönüş yaptı.”Ben ağzımda altın kaşıkla doğmadım. Ailemiz kent merkezindeki küçük bir dükkandan, dev bir sanayi kuruluşu doğurdu. Ama 3 nesil mücadele ve emekle. Ben de dişimle tırnağımla çalıştım. Bizim işimizin altında emek, harcanmış on yıllar yatar. Bütün Eskişehir’de bilir. Peki iddia ediyorum, bir de Yılmaz Hoca kendisi ve ailesinin mal varlığını açıklasa???????   Bakalım hangimiz daha zenginmiş bütün ülkede öğrense. Hani ben sanayici, o memur ya” dedi. 

Aileye Yılmaz Hocanın kızının kayınvalidesi de dahil mi??????? O da 2006 yılında Belediyenin şirketinden 174 bin 521 Liralık iş alan firmanın ortağı.İş 29 Aralık 2006 tarihli dolar kuru üzerinden bedeli 124 bin dolar.Hesabı ona göre yapın lütfen..

 

1999-2004 yılları arasında Eskişehir de İstikbal diye bir gazete vardı.O gazetenin yazı işleri müdürü Vedat Alp isimli bir “Gazeteciydi”.Allah var o zamanlar çok iyi gazeteciydi.Gazetecilik yaptığı için başı çok ağrırdı.28 Şubat ve sonrasında askeriyeyi eleştirmek cesaret isterdi.Hemen çağırır hesap sorarlardı.

Vedat Alp, Hava Üs Komutanının fahiş fiyata yaptırdığı “Tenis Kortunu” yazdığı için başına gelmedik kalmamıştı.

Vedat Alp Yılmaz Hocanın kurduğu vakıfların ve Belediyede kurduğu şirketlerin uzmanıydı.Vedat Alp’in Yılmaz Hoca ile ilgili bir hayali vardı………O hayali ben yazamam,hemen dava açarlar.

Vedat Alp’in o hayalini gerçekleştirmek için yazdığı yazılar sonrası, Yılmaz Hoca İstikbal Gazetesinin Adalar’da bulunan, içerisinde o günün gazetesinin olduğu panoyu söktürtmüştü.

Maalesef o zamanın İstikbal Gazetesi ve Vedat Alp ile bugünün gazete ve gazetecisi arasında sadece isim benzerliği var…..

Sayın Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Yılmaz Hoca’ya sorduğu sorunun cevabını Vedat Alp’den çok rahat alabilir fakat 1999-2004 arasında ki Vedat Alp’i bulabilirse……

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.