Site Rengi

DOLAR 33,9762
EURO 37,6709
ALTIN 2.725,36
BIST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
24°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 28°C
Çar 29°C

AK Parti Bayramlaşma merasiminden izlenimlerim

16.06.2024
A+
A-

Nerede kalmıştık, Bayağıdır gözükmüyorum değil mi ? Aslında çok ihtiyacım olmasına rağmen tatile falan da çıkmadım ama hazır olun bomba gibi yeni bir Roman ile geliyorum.  Yine uyumuyorum pek, yine ağıtlar dinliyorum.Yine bir fincan kahvenin içinde boğuluyorum.

Yine okutmak değil izletmek istiyorum çünkü.  Peki bu arada neler mi oldu ? Her gün bir şeyler oluyor ama işte bazen vakitsizlikten çoğu zaman da tercih etmemekten kaleme alamıyorum.  Ama işimize geldiği için değil,İşimiz bu olduğu için biraz değinmenin vakti geldi.

Efendim yerel seçimler bitti. Ve adeta karneler dağıtıldı okullar tatile girdi hatta okullar tadilata girmiş gibi biten dönemin mezunları uğurlandı ve yeni öğrenciler karşılandı.  Bürokraside rüzgar gibi değişiklikler devam ediyor.

Son rüzgar Anadolu Üniversitesinde esti ,Yerel Seçimlerde AK Parti’den Odunpazarı Belediye Başkan Aday adayı olan Süleyman Ekşi Anadolu Üniversitesine Genel sekreter olarak atandı.

Samimi adamdır sayın Ekşi,Sosyaldir.Hatta bir abinin, bir babanın kardeşine heytt.diye kükreyeceği kadar samimidir bana.😅

Guleryüzlüdür.Sıcakkanlıdır ve iş bitiricidir.ESOGÜ de Harun Yoldaş ataması sonrası bizim için ikinci büyük bayram sevinci oldu.

Seçim döneminde bizzat tanışmıştık.

İyi ki şu seçim döneminde Süleyman Ekşi’yi tanımışım diye.

Neyse sevindik neticede..

Veee gelelim AK Parti’nin Bayramlaşma etkinliğine.

Senelerdir Tülomsaş tesislerinde düğün salonunda olan bayramlaşma bu sefer çok iyi bir fikir ile yine bir AK parti icraatı olan Millet Bahçesinde oldu.

Ben daha öncelerini bilmediğim için şuna göre tenha buma göre kalabalık diyemem.

Ama çok sert değerlendirmeler var.

Bir süredir ilçe başkanları ile il Başkanı Albayrak arasındaki hissedilen iletişimsizlik tabiki Bayramlaşmada da o günün konusuydu.

Hiçbir tartişmanın ihtilafın tarafı ve muhatabı değiliz.

Hepsi kendi özelinde bizim kiymetlilerimiz ama bence artık bu duruma ivedi çözüm bulunmalı.

Sorunsuz, problemsiz olmaz.

lakin iletişimsizlik en kötüsüdür.

Görünen o ki köprüler atılalı uzunca bir zaman olmuş ve artık tavırlar lisan-ı hâl olmuş.

Hatta o gün bizi şaşırtan bir diğer taraf ise akla hayale gelmeyen isimler bile zikrediliyor.Meğer kimler kimler ilçe başkanı olmak istiyormuş. Sıradakiiiii diyorum ve kulak kabartmaya devam ediyorum.

Ne olur ne zaman olur, kimin istediği, kimin istemediği olur bilmem ama ben bugünlerde o kadar hümanist ve keyifliyim ki,

Herkes için her şey için sadece en iyisini, en hayırlısını diliyorum.

Sulh olsun, huzur olsun ki hizmet olsun, icraat olsun.

Allahım bu Doktor bana ne ilaç yazdı bilmiyorum ama özelden yazın link vereyim :))

Çok pespembeyim :))

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.