Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 17°C
Sal 21°C

AK Parti ilçe Başkanı:Kâzım Kurt’un mumu 31 Mart’ta sönecek,Kreş sayıları ile vatandaşı yanıltıyor

AK Parti ilçe Başkanı:Kâzım Kurt’un mumu 31 Mart’ta sönecek,Kreş sayıları ile vatandaşı yanıltıyor
15.03.2024
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Odunpazarı ilçe Başkanı Ümit Sezer; Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un “Odunpazarı’na 100 Kreş” vaadi tam anlamıyla bir fiyaskoya dönüşmüştür. Başkan Kurt, göreve başladığı 2014 yılından bu yana, vadettiği kreşlerin yalnızca 8 tanesini hayata geçirebilmiş, böylece vatandaşlara verdiği sözün sadece yüzde 8’sini yerine getirebilmiştir dedi

Başkan Kurt, mevcut kreşleri manipüle ederek, tek bir binada kreş ve oyuncak kütüphanesi/oyun odası gibi birden fazla hizmeti sunarak kreş sayısını şişirmeye çalışmıştır. Ancak bu, 1-2 odalı bir mekanın kreş olarak sunulmasının ne kadar absürt olduğunu değiştirmez. Bu, açıkça vatandaşları yanıltmaktır.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer; kreşin yapılamaması için “tasarruf tedbirleri” bahanesine sığınmak, diğer belediyelerinin yüzlerce kreş yapabildiği bir dönemde tam anlamıyla bir bahane olarak kalıyor. Kazım Kurt’un 10 yıllık görev sürecinde 100 kreş sözü verip sadece 8 tam zamanlı kreş açması ve bunu tasarruf tedbirlerine bağlaması kabul edilemez. 2021’de yürürlüğe giren tasarruf tedbirleri sonrasında 6 kreş açması ve bunun hayırseverlerin katkılarıyla yapıldığını iddia etmesi komiktir.

Ümit Sezer, Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan bu 8 kreşin çoğunun standartlara uymaması, çocukların ihtiyaçlarına uygun düzgün ortamların sağlanamaması, bazı kreşlerin apartman dairesi gibi dar alanlarda hizmet vermesi, Başkan Kurt’un yalnızca projelerde değil, aynı zamanda uygulamada da başarısız olduğunu göstermektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.