Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 16°C
Çar 20°C
Per 19°C

Anadolu Üniversitesinden 796 öğrencisine yemek bursu

Anadolu Üniversitesinden 796 öğrencisine yemek bursu
06.10.2023
A+
A-

Anadolu Üniversitesinde eğitim görecek 220’si depremzede 14’ü şehit ve gazi yakını 796 öğrenciye yıl boyu günde 3 öğün olmak üzere yemek bursu verildi.

Anadolu Üniversitesi Yemek Bursu başvuruları sonuçlandı. Online başvuru ile tüm öğrencilere açık olan yemek bursu başvuruları, öğrencilerin gelir ve başarı durumuna ilişkin sunduğu resmî belgeler esas alınarak objektif bir şekilde belirlendi.

Yüzlerce öğrenciye üç öğün yemek bursu

Burs kapsamında 220’si depremzede, 14’ü Şehit ve Gazi yakını olmak üzere toplam 796 öğrenciye üç öğün boyunca ücretsiz yemek bursu verilecek. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği olmak üzere öğrencilerin sağlıklı beslenmesini önemseyen Anadolu Üniversitesi, yemek içeriklerinde sunulan kaliteli ürünlerden de ödün vermiyor. Deneyimli aşçı kadrosuyla her gün lezzetli yemeklerin sunulduğu yemekhanelerde, Anadolu Üniversitesini bu alanda da gururlandırıyor.

Depremzede öğrenciler unutulmadı

Anadolu Üniversitesi, iki büyük depremle sarsılan Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Osmaniye ve Adana’daki vatandaşlarımız için ilk günden beri seferberliğini sürdürüyor. Şubat ayından bu yanda deprem bölgesinde birçok hizmet sunan ve faaliyet gösteren Anadolu Üniversitesi sağlayacağı yüzlerce yemek bursunda yine depremzede öğrencilerini unutmadı. Depremzede öğrenciler için yemek burslarında özel kontenjan ayrılarak 220 depremzede öğrencinin yemek bursundan yararlanması sağlandı.

Yıl boyunca kaliteli ve hijyenik yemek hizmeti Anadolu Üniversitesinde

Öğrenci ve personel yemekhaneleri ile Anadolu Üniversitesi tüm öğrenci ve personeline yıl boyunca kaliteli ve hijyenik bir şekilde hizmet veriyor. Tüm çalışanların yüksek titizlik ve özenle çalıştığı yemekhanelerde üretim ve servis aşamalarının tümünde uluslararası temizlik ve hijyen standartlarına uygun hizmet sunuluyor. Bu kapsamda Anadolu Üniversitesi Yemek Üretim Merkezi ile öğrencilerin ve personelin yemek hizmeti talepleri de karşılanıyor. Merkezin modern tesislerinde uluslararası hijyen standartlarına uygun olarak üretim sağlanırken Sağlık Bakanlığının sağlıklı beslenme piramidine uygun şekilde besleyici değeri yüksek menüler üretiliyor. Böylelikle bilimsel, kültürel ve sanatsal etkinlikleriyle aktif bir kampüs yaşamı sunan Anadolu Üniversitesi, yemekhane hizmetleriyle de öğrencileri ve personeline bütçe dostu menüler sunuyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.