Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Belçika’da Yaşayan Bulgaristan Türklerinden Eskişehir Kızılay’a Anlamlı Yardım

Belçika’da Yaşayan Bulgaristan Türklerinden Eskişehir Kızılay’a Anlamlı Yardım
15.02.2023
A+
A-

6 Şubat günü yaşadığımız bu büyük deprem felaketinde ülkemizdeki insanların tek yürek olmalarının yanı sıra Belçika’ da yaşayan Bulgaristan Türklerinden de anlamlı bir yardım Kızılay Eskişehir Şubesi’ne yapıldı.

Belçika’da yaşayan vatandaşlarımız Nurhan Rafet ve Petrov Evgeni İrenov, güzel bir kampanya ile Belçika’da yaşayan Bulgaristan Türkü soydaşlarımızı organize edip nakdi yardım topladılar. Toplam 15.540 Euro nakit yardım toplayan soydaşlarımız Belçika’ dan Eskişehir’e gelerek Türk Kızılay İl Merkezi Başkanı Egemen Temizsoy’a yardımı bizzat kendileri ilettiler.

“Böyle kötü bir günde ülkemizin ve milletimizin yanında bir nebze de olsa yardımda bulunmak bizim için mutluluk verici.” ifadelerini kullanan gurbetçilerimiz, Türk Kızılay Eskişehir İl Merkezi Başkanı Egemen Temizsoy ise “Kızılay yerelde ve ulusalda her vatandaşımızın umut kapısı olmaya devam ediyor ve edecek. Eskişehir Kızılay İl Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri ve tüm gönüllülerimiz adına kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum. Bu yardımlar bölgede bulunan ve şehrimize gelen afetzede misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılamada kullanılacaktır.

Allah hayırlarını kabul etsin. ” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.