Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

BEM-BİR-SEN Eskişehir İtfaiye Haftasında İtfaiyecilerle Buluştu

BEM-BİR-SEN Eskişehir İtfaiye Haftasında İtfaiyecilerle Buluştu
28.09.2023
A+
A-
 İtfaiye Haftasında İtfaiyecilerle Buluşan Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Fethullah Özsarı şu açıklamalarda bulundu :
Ateş Savaşçılarımızın İtfaiye Haftası ve  İtfaiye Teşkilatımızın  309. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun.
Bu uğurda canlarını feda eden itfaiye Şehidlerimizin ruhu şad  mekanları Cennet olsun.
Hafta kapsamında Şube yönetim kurulu olarak Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Sn.Aykut Hamzaçebi ve kıymetli itfaiye çalışanı arkadaşlarımızı ziyaret ederek tatlı ikramında bulunduk.
Ziyarette İtfaiye memurlarımızla 7.Dönem Toplu Sözleşmede İtfaiyecilerimizin sosyal ve özlük haklarının iyileştirilmesiyle ilgili kazanımlarımız üzerine değerlendirmelerde bulunup talep ve önerilerini alarak sordukları sorulara cevaplar verdik.
Bizler Yerel yönetimlerin etkili ve yetkili sendikası Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası BEM-BİR-SEN olarak her daim Kahraman İtfaiyecilerimizin yanındayız. Bütün afetlerin, felaketlerin yaşandığı bölgelerde bir can kurtarmak için her durum ve şartta mücadele eden serdengeçtiler bu Aziz Milletin kahramanlarıdır. Hz. İbrahim’i (a.s.) pîr olarak kabul eden ve 309. Yılını kutlayan İtfaiyecilerimizle Bem-Bir-Sen olarak her daim gurur duyduk, duymaya da devam edeceğiz.
İtfaiyeci arkadaşlarımız her gün itfaiyeci duası ve yeminiyle görevlerine başlıyorlar,
Kendi canlarını hiçe sayarak, fedakârca alevlerin içine dalan, dik yamaçlarda, sel sularında, deprem enkazında, trafik kazalarında, kendisine uzanan ellere sımsıkı sarılıp hayata tutunmasına vesile olan fedakarlık timsalidirler.”dedi
İTFAİYECİ DUASI
“ALLAH’ım, tehlikeye düşmüş olan her canlının, özellikle küçük bir çocuk ya da yaşlı birinin imdadına geç kalmadan yetişebilmem için bana güç ver. Yangında mücadelede bilgi, teknik ve tecrübelerimi arttır. Sevgimi, cesaretimi ve inancımı eksiltme. Pirimiz İbrahim Peygamberi yanmaktan koruduğun ilahi emrin sırrına beni de dahil et. Kaderimde ölmek varsa çocuklarımı, eşimi ve yakınlarımı koru ALLAH’ım.”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.