Site Rengi

DOLAR 32,3765
EURO 34,7590
ALTIN 2.432,17
BIST 10.002,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 18°C

Çalışkan: ‘2019 Türkiye’deki Değişim Ve Dönüşümün Tarihi Olacaktır"

15.08.2019
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin geçtiğimiz hafta sonu Eskişehir'deki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle gerçekleştirdiği buluşma kamuoyunda oldukça ses getirdi!
Gerçekleşen toplantının mimari olan İl Başkanı Av. Zihni ÇALIŞKAN'ın şehrin dinamikleri olarak görülen STK’lar ile yakın iletişim içinde olması ve AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’u STK'lar ile bizzat görüştürmesi, STK'ların da toplantıda görüş ve önerilerini özgürce ifade edebildikleri bir ortamda aktarmaları yerelden genele uzanan bir köprüye yol olmuştur. İl Başkanı Çalışkan'ın; "2019 yılı Turkiye'deki değişim ve dönüşümün tarihi olacaktır" cümlesi gelinen noktada yaptığı ve yapacagı çalışmaların sinyalini vermektedir. Yaptıkları çalışma ve projelerle bir anlamda siyasete yön veren STK'lara genel siyasette fikirlerini dile getirebilecekleri bir zemin hazırlamak İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan'ın uzlaşıcı ve demokratik yönünü daha da ortaya çıkarmıştır. Başkan Çalışkan'ın bu minvalde göreve geldiğinden bu yana tarihe ve gelecek nesillere karşı olan sorumluluğunu hakkıyla yerine getirdiğini görmekteyiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.