Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Hatipoğlu ‘sumatik’ kuyruğu oluşturan vatandaşlara çözüm sözü verdi

Hatipoğlu ‘sumatik’ kuyruğu oluşturan vatandaşlara çözüm sözü verdi
02.02.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, su yükleme noktasında ‘su çilesi çekiyoruz’ diyen vatandaşlara çözüm sözü verdi.

Eskişehir’in Sütlüce Mahallesi’nde çeşitli ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ESKİ) su yükleme noktasında sıra oluşturan mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Oluşan kuyruğun sebebini soran Hatipoğlu, vatandaşların şikayetlerini dinledi. Kuyrukta bekleyen bir vatandaş, mahalledeki su yükleme noktası sayısının az olduğundan yakınarak, “Koca mahallede su yükleme noktası yok denecek kadar az. Her gün burada böyle kuyruk oluyor. Biz bu mahallede adeta üvey evlat muamelesi görüyoruz, su çilesi çekiyoruz. Belediyelerimiz neden bize hizmet etmiyor anlamış değilim. İnşallah bu düzen değişecek” dedi.

Sırada bekleyen vatandaşlara bu sıkıntıların çözüleceğini ifade eden Nebi Hatipoğlu, “Biliyorsunuz mevcut yerel yönetimler kentin 1-2 mahallesine götürdüğü hizmeti maalesef diğer bölgelere götürmüyor. Yerel seçimlerin ardından hizmetimizi tüm vatandaşlarımıza ulaştırmak için canla başla çalışacağız. İnşallah o tarihten sonra böyle sıkıntılarınız kalmayacak. Söz verdiğim üzere göreve geldikten sonra 2 yıl içerisinde hanelere ulaştırılan suyu tertemiz bir hale getirerek, sizi bu çileden kurtaracağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.