Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

Candemir: İftihar ve Övünç Kaynağımız Cumhuriyetimiz 100 Yaşında

Candemir: İftihar ve Övünç Kaynağımız Cumhuriyetimiz 100 Yaşında
28.10.2023
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir il Başkanı İsmail Candemir; İftiharla, gururla ve büyük bir kıvanç ile kutladığımız Cumhuriyet’imizin 100. Yılını heyecan ve coşku ile idrak ediyoruz dedi.

İsmail Candemir,Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “en büyük eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti daha muktedir,, daha muhkem ve daha gelişmiş bir irade ile tarihteki övünç dolu yolculuğuna sağlam adımlarla devam ediyor. Bu yürüyüş vatan toprağımızda yaşayan her bir Türk evladının yüksek şuur, idrak, inanç ve vatanımıza yüksek sadakat duygusu, vatan millet ve bayrak sevgisi ile vuku buluyor ve taçlanıyor.

MHP İl Başkanı Candemir,Türkiye Cumhuriyeti Devleti yüce Türk Milletinin kahramanlığı, fedakarlığı, azim ve kararlılığı ile pekişen muhteşem bir mücadelenin zaferle perçinlenen bir eseridir. Hâkimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu Cumhuriyet rejimi en müstesna örnek ve eylemleri ile göstermiş, ispat etmiş ve ölümsüzleşmiştir.

Bu aziz mücadele ve kahramanlık örneğini Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türk ve Türkiye Yüzyılında kalkındırmayı, şahlandırmayı ve en yüksek mertebeye ulaştırmayı kutlu bir vazife bildik. Ve bu misyon ile ilerliyoruz. Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyfendinin de ifade ettiği gibi “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben” bu şuur ve yüksek vazife duygusu ile vatanımıza hizmet ediyoruz.

Sonsuz bağlılık, vazgeçilmez yemin, hiç bitmeyecek azimle yüce Türk Milletinin, “Cumhuriyet Bayramı”nı en içten ve en kalbi duygularla kutluyorum. Aziz Atatürk’ün yaktığı bu meşale yolumuzda bir ışık olarak daima istikbalimizi aydınlatacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklalimizin aziz şehitlerine, Milli Mücadele’nin tüm neferlerine, muhterem ecdadımıza ve ebediyete irtihal tüm gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, onları minnetle yâd ediyorum.

Yaşasın TÜRKİYE CUMHURİYETİ!

Yaşasın TÜRK MİLLETİ!

Ne Mutlu Türk’üm diyene! İfadelerini kullandı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.