Site Rengi

DOLAR 32,3611
EURO 34,7583
ALTIN 2.439,02
BIST 10.014,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 18°C

Dijital Dönüşümün Kalbi Eskişehir’de Atacak

15.08.2019
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayelerinde ve Eskişehir Ticaret Borsası organizatörlüğünde düzenlenen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları” bugün Vehbi KOÇ Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

Vodafone ve Akbank ana sponsorluğunda düzenlenen programda Türkiye’nin dijitalleşme sürecinde yer alan öncü kuruluşlarının yöneticileri, Eskişehir’de iş insanları ile bir araya gelecek. Kobilerin iş yapma şekilleri ve rekabet koşulları dijitalleşmeyle değişen yeni dünyaya ayak uydurmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları” dijitalleşmenin getirdiği yenilikleri ele almak için sektör temsilcileri ve duayenleri buluşacak.

ETB Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan:
“Günümüz çağında artık herkes teknolojiyi ve dijitalleşmeyi etkin bir şekilde kullanıyor. Dijitalleşmeye uyum sağlamak rekabet üstünlüğü sağlamak açısından oldukça önem arz ediyor. Tüm üyelerimizi bu önemli etkinliğe davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.