Site Rengi

DOLAR 32,3849
EURO 34,7725
ALTIN 2.435,86
BIST 10.006,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

Dr. Ali Mumcu Geleceğin İnşaâsında Cumhurbaşkanı’nı İşâret Etti!

15.08.2019
A+
A-

Eski İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu, AK Parti’den milletvekili aday adaylığına başvurdu ve bugün iş merkezinde bir basın açıklaması yaptı. Mumcu, gelecek vurgusunda bulundu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı işaret etti. Mumcu’nun açıklaması şöyle:

“Çok Kıymetli Eskişehirliler,
Değerli AK Parti sevdalısı kardeşlerim,
Sayın Basın Mensupları,
7 düvelin hep birlikte Ülkemizin üzerine geldiğini, dışta olduğu kadar içerde de yer alan hainlerin tuzaklar kurduğunu, 1 milyar müslümanın zulüm altında inlediğini ve kalan 6 milyar dünya insanın da cehenneme doğru koştuğunu gördükçe, yorulmadan bıkmadan çalışmak için, eğmeden bükmeden dimdik durmak için, ben değil biz değil hepimiz demek için bu yola çıkmış bulunmaktayım.
Göz rengimiz farklı olsa da göz yaşımızın aynı olduğu bir dünyada, zaman değişse de, zemin değişse de, değerlerimiz değişmeyecek, Allah’ın rızasını hayatının merkezine yerleştirmiş olarak, adalet merkezli yeni bir dünyanın hayaliyle davamızdan vazgeçmeyeğiz.

""Yüksek ahlaki ve insani değerlerin her ortamda, her şartta ve herkes için savunulmasını amaçlayan bir gönül birliği ile, ne için, nerede, kimin yanında ve kimin karşısında durmak gerektiğini bilerek ve her daim diri, güçlü ve uyanık olarak, geleceğin inşası için; Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ve O’nun Ak Sevdası AK Parti’de ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa hizmet etmek ve bunun onurunu taşımak üzere AK Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adaylığımı yapmış bulunmaktayım. Rabb’im tüm aday adayı kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.“ dedi.

""

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.