Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

AK Parti’nin Adayları Şekilleniyor

25.10.2023
A+
A-

Yerel seçimlere beş ay kalmasına rağmen İyi Parti hariç diğer partilerin adaylarının kim olacağı belirsizliğini koruyor. (Bir bölge hariç)Chpde kesin aday olacak diyebileceğiniz kişi Ahmet Ataç,Onunda nereye aday olacağını Yılmaz Hoca’nın tavrı belirleyecek.

Odunpazarı Bölgesinde Kazım Kurt ve zengin yoldaşlarının 10 yıllık enkaz birikiminin sonucu olarak Odunpazarı Belediyesi için aday adaylarında patlama yaşanıyor.Kazım Kurt’a kongre ihanetinden sonra bir ihanete daha hazır olmasını tavsiye ederim.Bir özel kalem müdürü, Büyükşehirin eski bir özel kalem müdürüne bir şey teklif etmiş olabilir mi????? Mesela Kazım Kurt’un aday yapılmayacağını düşünerek “Odunpazarı’na sen aday ol,bizde seni destekleyelim”demiş olabilir mi!!!!!!!

Tepebaşı Belediyesi’ne Cumhur İttifakı adına aday olacak kişi hemen hemen belli. Kendisinden,adaylığı açıklandığında zaman kaybı yaşamaması için ön hazırlık yapılması istendi.O da hazırlığını yapıyor..

Büyükşehir için CHP’de kimin genel Başkan seçileceği hiç önemli değil.23 Ekim 2023 tarihi itibari ile Yılmaz Hoca kesin olarak tekrar adaydı.Bugün bilmiyorum.Bu konuda tayin edici olan ne kamuoyu araştırmaları nede etrafındaki makam verdiklerinin,makamda kalmak için Hocamı motive etmeleri.Sayın Hocam sağlık durumuna ve eşi ile kızlarının isteğine göre adaylığı her an değişebilir.

Cumhur İttifakının Büyükşehir adaylığı için,ittifakın bileşenlerinden bir tanesinin kendi içerinde görüş birliği sağladığı isim net ve ismin arkasındalar.Bana göre de çok doğru bir isim.Siyaset kurumu dinamik,yıpranmamış insanlara her zaman ihtiyaç duyar.Reis Bey de, partisini daima yeniliğe açık tutarak dinamik kalmasını sağlıyor.Berberler Odasından,Muhtarlığa oradan Cumhurbaşkanlığına kadar seçim ile gelinen bütün yönetim mekanizmalarında iki dönem şartının ısrarlı savunucusu olarak;hiç kimse bu ülke için şans değildir.

Tam aksine ülkeye hizmet etmek büyük şans ve onurdur.Nasıl ki 25 yıldır Büyükşehir’i yöneten Yılmaz Hocanın,20 Yıldır Tepebaşı’nı yöneten Ahmet Ataç’ın,10 Yıldır Odunpazarı’nı yöneten Kazım Kurt’un değişmesini istiyorsak,Artık yeni vizyon ve bakış açısı gerekiyor diyorsak.Tutarlı olmak adına kendimizde bu değişime ayak uyduracağız.

Not:Değerli  bir gazeteci arkadaşımız İyi Parti’nin Büyükşehir Adayı Melih Aydın tarafından “Tek tek not ediyoruz.Hesap soracağız” demek sureti ile aleni ve açıkca gözdağı verilmiş ve tehdit edilmiş.

Bu tehdit ve göz dağından sonra Hakkı Kutlu’nun trafik dahil başına gelebilecek her şeyden Melih Aydın sorumludur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.