Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

ESÇEVDER KOROSU THM KONSERİ VERİYOR !

ESÇEVDER KOROSU THM KONSERİ VERİYOR !
07.05.2023
A+
A-

Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği ( ESÇEVDER ) tamamı üyelerinden oluşan Türk Halk Müziği ( THM ) konserini 8 Mayıs ta veriyor .

Eskişehir Çevre Derneği ( ESÇEVDER ) olarak ilk konserini geçen sene veren THM korosu bu sene de Yunusemre Kültür Merkezinde 8 Mayıs Pazartesi saat.20,00 de Yunusemre Kültür Merkezinde ikinci konserini verecektir.

Çevre Derneği üyelerinden oluşan THM korosu şef Muharrem Atabay tarafından hazırlanmış Çevreden Gelen Sesler Korosu – 2 adıyla sahneye çıkarak ikinci konserini vermenin mutluluğunu yaşamaktadır.

Orman,Ağaç,Su ve Çevrenin günümüzde en önde gelen konuların başında yer alması ve iklim krizinin ucuz atlatılabilmesi ve karbon ayak izinin azaltılması için farkındalık yaratmak üzere kurulmuş olan ESÇEVDER THM korosu çalışmalarının meyvesini Yunusemre Kültür Merkezinde ikinci konserini vererek sergileyecektir.

Ağaç ve Ormanların insanların yaşaması bakımından birinci derece öneme sahip olduğundan geçen sene Orman temasını işleyen ESÇEVDER yönetimi, bu sene de yokluğu yaşamamızı çok yakından ilgilendiren SU yu tema olarak gündemine almış ve bu konuyu işlemişmiştir.

ESÇEVDER THM korosundan sorumlu Başkan yardımcısı Filiz Fatma Özkoç Türk Halk Müziği korosunu dinlemeye tüm halkımızı davet ederek ; emeği geçenlere, üyelerimize, koro şefine, koristlere ve solistlere ayrı ayrı teşekkür etmiştir.

Eskişehir Çevre Derneği ( ESÇEVDER ) olarak çevreye olan sevgi ,saygı ve hoşgörünün tüm bireylere yansımasını ve tüm halkımızın çevre bilincine ulaşması, çevre kirliğinin önüne geçilmesi ve geri dönüşümün önemini kavrayarak geleceğe yaşanabilir bir Türkiye/Eskişehir bırakmak olduğunu ve tüm halkımızı çevreyi kirletmemeyi ve kirletenleri uyarmayı kendilerinde görev olarak görmeleri gerektiğini bir kez daha vurgulandı

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.