Site Rengi

DOLAR 32,5217
EURO 34,9164
ALTIN 2.435,93
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Ses Partisi Eskişehir İl Başkanı Kasım Karakaş Gündemi Değerlendirdi

Ses Partisi Eskişehir İl Başkanı Kasım Karakaş Gündemi Değerlendirdi
12.07.2023
A+
A-

Ses Partisi Eskişehir İl Başkanı Kasım Karakaş şehir gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Karakaş,“Meclis oturumlarının birine gelip, diğerine gelmeyen. Çok fazla ortada gözükmeyen Yılmaz Büyükerşen yeniden Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklamış. Yılmaz Büyükerşen hocamıza uzun ömürler diliyoruz. Kendisi Kasım ayında 87 yaşını dolduracak. Yani seçimler olduğunda 88 yaşında olacak. Seçim çalışmalarında nasıl bir enerji saçacağını merakla takip ediyor olacağız. 24 yıldır Eskişehir’de yol yapmanın dışında, park yapmanın dışında, yeşil alan yapmanın dışında, müze, heykel ve kongre merkezi yapmanın dışında Eskişehirlilere hiçbir şey vaat edemedi. Mesela Eskişehirspor taraftarları ile Yılmaz Büyükerşen’in yıldızı bir türlü barışmadı. Trafik sorunu her geçen gün daha da büyüyor. Şehre her yağmur yağdığında sokakları su bastı.

ESTÜ’de okuyan öğrenciler tramvay istiyor Yılmaz Büyükerşen’den çıt yok. Kurtuluş Kapalı Pazaryeri de artık yok. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin maddi kaynak oluşturmak adına çok kıymetli arazileri sattığını da biliyoruz. Örneğin Otogar’ın yanındaki İsmar arazisi bilmediğimiz bir rakama satıldı ve orası atıl bir vaziyette bekliyor. Depremden sonra evler depreme dayanıklı mı diye denetlenecek dediler, sonrasında gören duyan var mı?

Son olarak sosyal belediyeciliğin akla gelen ismi Yılmaz Büyükerşen son zamanlarda çok fazla zamlarla anıldı. ESKİ’nin yaptığı su zamları insanları canından bezdirdi. Eskişehir ‘CHP’nin kalesi’ olarak görülse de işi bu seçimlerde hiç de kolay değil. Yılmaz Büyükerşen’in işi hiç bu kadar zor olmamıştı.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.