Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Eskişehir Milletvekili Bakan Görevini Eskişehir damadına Devretti

Eskişehir Milletvekili Bakan Görevini Eskişehir damadına Devretti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz cumartesi günü açıklanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde  Enerji ve Tâbi Kaynaklar Bakanlığında devir teslim töreni yapıldı.

14 Mayıs’ta Yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Eskişehir Milletvekili seçilen Enerji ve Tâbi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez görevini kendi döneminde Bakan Yardımcısı olan aynı zamanda 22.ve 23. Dönem Eskişehir Milletvekili, Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Murat Mercan’ın damadı olan Alparslan Bayraktar’a devretti.

Gorevi devreden AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez; Cumhurbaşkanımıza milletimize hizmet etme imkanı verdiği için şükranlarımı sunarım.5 yıldır yürüttüğümüz Bakanlık görevimizi bugün kardeşim  Alparslan Bayraktar’a devrettik. Enerjide Türkiye Yüzyılı hedeflerimize yürüyecek  Bakanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum dedi.

Yeni Enerji ve Tâbi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ise ,Bugüne kadar ki hizmetlerinden ötürü Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’‘e teşekkür ediyor, Milletvekilliği görevinde başarılar diliyorum.Devraldığımız bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirmek ve Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız ifadelerini kullandı.

Halef selef  dolaylı  da olsa Eskişehir’den olunca da Salonda bulunan Eskişehir Teşkilatı üyeleri Düğün bizim ifadelerini kullandılar.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof Dr Ayşen Gürcan, İl Başkanı Süleyman Reyhan,AK Parti Eskişehir Milletvekili adayları,İl ve İlçe Yönetim kurullarında hazır bulunduğu devir teslim töreninde duygusal anlar yaşandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.