Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Eskişehir TÜGVA iç Anadolu bölge birinciliğini kazandı

Eskişehir TÜGVA iç Anadolu bölge birinciliğini kazandı
03.10.2023
A+
A-

Eskişehir Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İç Anadolu bölge birinciliğini kazandı.

Türkiye Gençlik Vakfı’nın düzenlemiş olduğu 7’inci Teşkilat Eğitim Kampı Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirildi. 2 gün boyunca 81 il, 571 ilçeden gelen TÜGVA Gönüllüleri ve Genel Merkez kurmayların buluştuğu ve yeni dönem için yol haritası belirlediği programda, Serdar Tuncer’in ‘Lider Kadrolar için Kıssadan Hisse’ ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Selim Cerrah’ın ‘Teşkilat Usul ve Esasları’ konuları işlendi. Program, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan’ın konuşmaları ile son buldu. Programda; bölge birincilerine plâket takdimi yapıldı. İç Anadolu Bölge Birinciliğini, Eskişehir ili kazandı. Bölge birincisi Eskişehir plâketini, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan, il Temsilcisi Ramazan Anıl’a’ takdim etti.

TÜGVA Eskişehir İl Temsilcisi Anıl, program sonrasında yaptığı konuşmada; “Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen Türkiye Gençlik Vakfı’mızın ‘7.Teşkilat Eğitim Kampı’n da; İç Anadolu’muzun genç ve dinamik şehri Eskişehir teşkilatımızla yaptığımız faaliyetler ve etkinlikler neticesinde, bölge birincisi oldu. Birincilik ödülünü takdim eden Yüksek İstişare Kurulu üyemiz kıymetli ağabeyimiz Necmeddin Bilal Erdoğan’a ve her zaman desteklerini hissettiğimiz çok kıymetli Genel Başkanımız İbrahim Beşinci’ye, teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Zafer Karamağara’ya şahsım ve Eskişehir teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Azmimizi, heyecanımızı yine bu şehrin gençliği için, diri tutacak, işimiz gücümüz gençlik düsturu ile hareket edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.