Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Eskişehir’in boşa akan suyuna müdahale yok

Eskişehir’in boşa akan suyuna müdahale yok
21.08.2023
A+
A-

Eskişehir’in Yeşiltepe mahallesinde 3 farklı yerde meydana gelen patlak nedeniyle suların boşa aktığını belirten vatandaşlar duruma tepki gösteriyor.

Vatandaşın iddialarına göre; içme suyu hattındaki birkaç patlak sebebi ile 3 gündür tonlarca su boşa aktı. Patlak sebebi ile ev ve iş yerlerindeki musluklardan gelen suyun azaldığını anlatan vatandaşlar, duruma müdahale edilmemesine tepki gösterdi.

“Musluktan akan suda azalma var”

Mahallede esnaf olan Ünal Mital, “Üç günden beri sularımız hep patlak, bakım yok. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) ekipleri gelişigüzel yapıp geçiyor, muslukta akan suda azalma var.” dedi.

“Alt yapı hizmetleri çok bakımsız”

Vatandaşlardan Hamit Turhan ise bir çalışmanın yapılmadığını belirterek, “3 gündür sadece burası değil, muhtarlığın önündeki sular da patlak. Orayı yaptılar mı bilmiyorum. Sokağımdaki su patlağını bu sabah gördüm, çok akmış olmalı çünkü evlere çok az su geliyor. İhtiyaçlarımız için şebeke sularını kullanamıyoruz çünkü bakım yok, altyapı hizmetleri çok bakımsız. Belki de bir araba geçerken falan patlamış olabilir, muhtemelen burası evlere giden şebeke hattı. Görüyorsunuz su yerin altından akıyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.