Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

Eskişehirli kick boksçunun hedefi Türkiye Şampiyonluğu

Eskişehirli kick boksçunun hedefi Türkiye Şampiyonluğu
30.12.2023
A+
A-

Eskişehir kick boks şampiyonu olarak, Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan 17 yaşındaki Mücahit Sait Özkan, hedefini Türkiye şampiyonluğu olarak belirledi.

Okul Sporları Kick Boks Gençler İl Birinciliği 27-28 Aralık tarihlerinde Gökmeydan Spor Salonu’nda düzenlendi. Zorlu mücadelelere sahne olan turnuvada sporcular il şampiyonluğu için ringe çıktı. Rakiplerini yenmeyi başaran 17 yaşındaki Mücahit Sait Özkan, il şampiyonluğuna ulaşarak altın madalyanın sahibi oldu. Elde ettiği başarı ile 4-5 Şubat tarihlerinde Mersin’de düzenlenecek olan Gençler Türkiye Okullar Kick Boks Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazanan genç sporcu, hedefinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Şampiyon olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Özkan, “Şampiyon olduğum için çok mutluyum. Milli takım antrenörü hocam Nuri Bayrak’ın talebesi olmaktan gurur duyuyorum. Şehrimi ve okulumu Şubat ayında en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Beni destekleyen aileme, hocalarıma ve antrenörüme teşekkür ediyorum, Türkiye şampiyonu olmak istiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.