Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Eskişehirspor’un yeni sezon formaları tanıtıldı

Eskişehirspor’un yeni sezon formaları tanıtıldı
07.08.2023
A+
A-

Eskişehirspor’un, 2023-2024 sezonunda giyeceği formalar düzenlenen lansman ile tanıtılırken, 138 çeşit ürünün satışa çıkarıldığı duyuruldu.

Eskişehirspor’un yeni sezon formaları Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşen lansman ile görücüye çıktı. Tanıtım toplantısına Kulüp Başkanı Erkan Koca, Başkan Vekili Özgür Marankoz, CBS Spor yetkilisi Fazlıhan Carus, GHO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çalgır katıldı. Siyah-kırmızılı ekibin 2023-2024 sezonunda giyeceği beş çeşit forma sporcuların katılımıyla tanıtıldı.

Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Erkan Koca, yeni sezonun bir milat olduğunu vurgulayarak, “Bu sene bir milat. Geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkıyoruz. Yolun sonunda zafer, yolun sonunda şampiyonluk, yolun sonunda kupa var. Bizim yolumuz bu, sağlam adımlar atıyoruz. Sağlam adımlarla yürüyeceğiz. Bu sefer yalnız değiliz. İtalyan devi Diadora firmasıyla, göğsümüzde ise GHO firmasıyla da beraber bu yolu yürüyeceğiz. Kupayı inşallah hep beraber kaldıracağız” dedi.

 

“Bu kutsal yolculuk hepimize hayırlı uğurlu olsun”

Yeni sezonda yine en büyük güçlerinin taraftar olacağını ifade eden Başkan Koca, “Taraftarımızla bu şehri yeniden siyah kırmızı renklere boyayacağız, donatacağız. Tüm şehri şampiyonlukla, şampiyonluk rüzgarıyla sokaklarını, caddelerini siyah kırmızı bayraklarla donatacağız inşallah. Hani bir söz vardır ya; yola ikna edilmişlerle değil, inanmışlarla çıkacağız. Biz bu sene yönetim kurulu olarak inandık. Taraftarımız inanıyor, sponsorlarımız inanıyor. O zaman bu kutsal yolculuk hepimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

138 çeşit Eskişehirspor ürünü satışa sunuldu

Yeni formalar ve Eskişehirspor ürünleri hakkında da müjde veren Başkan Koca, şu ifadeleri kullandı:

“Büyük taraftarımız sabırsızlıkla yeni sezon formalarını bekliyorlar. 138 çeşit Eskişehirspor ürünün şu an itibarıyla Eskişehirspor resmi internet sitesinden satışa başlandığının müjdesini onurla ve gururla veriyorum. Yeni formalarımız ve 138 çeşit Eskişehirspor ürünü tüm taraftarımıza, tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.