Site Rengi

DOLAR 32,5188
EURO 34,8976
ALTIN 2.433,22
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 17°C

ESO’dan Cumhuriyet’in 100. Yılına Özel Konser

ESO’dan Cumhuriyet’in 100. Yılına Özel Konser

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Türk Sanat Müziği Korosu, Cumhuriyet’in 100. Yıl dönümü dolayısıyla konser verdi. Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirildiği konser Büyükşehir Belediye Kültür ve Sanat Sarayı Opera Salonunda düzenlendi. Çok sayıda sanatseverin katıldığı konser katılımcıların beğenisiyle büyük alkış topladı.

Konser sonunda konuşan Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Başka Cumhuriyet yok. Tek bir gün değil her gün bu duygu ve düşünceyle 100’üncü yılımızı kutlamalıyız.” dedi.

Eskişehir Sanayi Odası olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirten Kesikbaş, “ESO Türk Sanat Müziği Koromuzun küçük bütçelerle bu kadar büyük başarılara imza atması bizler için çok anlamlı. Bu yıl ikinci konserlerini düzenlediler. Tüm koro üyelerimize özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Cumhuriyetin 100’üncü yılını Eskişehir’de yaşama mutluluğuna dahil olan tüm dinleyicilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu. Konserin ardından koro üyelerine plaketleri takdim edilerek etkinlik son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.