Site Rengi

DOLAR 32,3961
EURO 34,7692
ALTIN 2.435,72
BIST 9.983,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

Genç ZMO öğrencileri ile mezunlar kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi

Genç ZMO öğrencileri ile mezunlar kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi
06.11.2023
A+
A-

Eskişehir Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Eskişehir Şubesi, genç ZMO öğrencileri ve mezunları buluşma kahvaltısı düzenleyerek, bir araya geldi.
Düzenlenen kahvaltı organizasyonunda Eskişehir Genç ZMO Başkanı Melih Ertaşgin, açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Ertaşgin konuşmasında, “Mezun buluşmamıza katılarak, kariyer yolculuklarını ve deneyimlerini bizlerle paylaşan büyüklerimize tüm öğrenci arkadaşlarım ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulumuza da desteklerinden dolayı saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kahvaltı etkinliğinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Ziraat Fakültesi Genç ZMO öğrencileri, önceki dönem mezunları ve Şube Yönetim Kurulu’ndan Selma Güder, Dr. Nihal Can Ağırbaş, Doğukan Gezer, Çiğdem Canpolat, Berk Tutka ve Gözdenur Öz hazır bulundu. Yoğun katılım ile gerçekleşen etkinlikte söz alan yönetim kurulu üyeleri öğrencilik yıllarından başlayarak, Genç ZMO geçmişlerini ve bugün neleri, nasıl gerçekleştirdiklerini örnekleriyle anlattılar. Ayrıca mezun üyelerden buluşma kahvaltısına katılan Rasim Genç ve Özgür Özdemir; iş hayatında karşılaştıkları konuları öğrencilerle paylaştılar.

“Her bir dersiniz kıymetlidir, bunun farkında olarak kendinizi yetiştirmeye gayret gösterin”
Etkinlikte söz alan Şube Yönetim Kurulu üyesi Dr. Nihal Can Ağırbaş, “Bizler Ziraat Mühendisiyiz. Tarım; bir ülkenin lokomotifidir, olmazsa olmazıdır. Fakültemizde her birimizin ayrı ayrı bölümleri var. Ortak aldığınız derslerle başlayıp, bölüm derslerinizle devam edip, mezun olacaksınız. Ancak; sonrasında sizden buzağı yetiştirme, aşı, budama, tarım ekonomisi gibi pek çok konuda donanımlı ve bilgili olmanız istenecek. Bu nedenle; her bir dersiniz kıymetlidir, bunun farkında olarak kendinizi yetiştirmeye gayret gösterin” dedi.
Ardından Şube 2. Başkanı Selma Güder öğrencilere başarı dileyerek, “Öğrenciliğinizde ve iş hayatınızda karşılaşacağınız olaylar sizleri korkutmasın, ayaklarınızın üzerine sağlam basın. Çalışın, elinizden geleni yapın, kendinize güvenin ve dürüst olun. Bizler Yönetim Kurulu olarak, her zaman sizlere destek olmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.