Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Son ana bırakılan bileme işlemi özensiz sonuçlar veriyor

Son ana bırakılan bileme işlemi özensiz sonuçlar veriyor

Eskişehir’de bıçak satışı yapan esnaf Gökhan Başak, vatandaşların bileme işlemini son anda bırakmamaları yönünde uyarırken, geniş zamanda yapılan işlemlerin her zaman daha kaliteli sonuçlar verdiğini söyledi.

Bıçak satışı ve bıçak bileme işlemi yapan esnaf Gökhan Başak, Kurban Bayramı’na yaklaşık 1 ay kalmasıyla birlikte işlerinin yavaş yavaş yoğunlaştığını söyledi. Kasapların bıçaklarını bilemeye başladığını belirten Başak, vatandaşları da önemli uyarılarda bulundu. Kurban Bayramı’na bir hafta ya da daha az bir süre kala bilemeye getirilen bıçakların Çok sıra beklediğini ifade eden esnaf, vatandaşların da daha çok zaman kaybedeceğinin altını çizdi.

Bayrama yaklaşık bir ay kalındığında hatırlatan tecrübeli bıçakçı, bu geniş süre zarfında yapılan işlemlerin daha özenli ve kaliteli olduğunu söyledi. Konuyla ilgili konuşan Gökhan Başak, “Kurban Bayramı’na yaklaşık 1 ay var ve yavaştan kasaplar bıçaklarını bilemeye getiriyor. Fakat vatandaşlarımız bıçak bileme işlemini her zaman son ana bırakıyor yani yaklaşık bayrama bir hafta kala işlerimiz oldukça yoğunlaşıyor. Müşterilerimize her zaman uyarıyoruz önceden getirin diye. Çünkü bir saatlik işlem bayrama az bir süre kala bir buçuk iki saate sarkabiliyor. Ayrıca yoğunluğun olmadığı zamanda bilinen bıçaklar her zaman daha kaliteli sonuçlar veriyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.