Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Hamid Yüzügüllü muhtarlarla bir araya geldi

Hamid Yüzügüllü muhtarlarla bir araya geldi
Cumhur İttifakı Ak Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü muhtarlarla bir araya geldi. Yüzügüllü “Bizler hizmet için varız. Muhtarlarımızla birlik olup mahallelerimizin sorunlarını en kolay şekilde çözüme ulaştırmak için hizmete talibiz” dedi.
Cumhur İttifakı Ak Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü yaptığı konuşmada “Biz Sivrihisar’da görev yaparken muhtarlarımızla birlikte sürekli iç içe olarak tüm sorunları beraber aştık. Muhtarlarımızla birlik olarak Sivrihisar’ımızı Dünya markası yaptık. Sizler yerelde kılcal damarlarsınız. Sizler olmazsa olmazımızsınız. Sizlerle birlikte mahallelerimiz ihtiyaçlarını daha çabuk öğrenip daha hızlı hizmet götürmek için sizler olmazsanız bizler zorlanırız. Biz muhtarlarımızla bir ekibiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Muhtarlarımız bize sorunları getirdiğinde biz sorunları en kolay çözüme ulaştırmak için çalışıyoruz. Bizim tek gayemiz halkımızın nasıl bir ferah ve rahat bir hayat sağlaması ve yüzlerini güldürmek için uğraşıyoruz. Biz bunu Sivrihisar’da başardık. Şimdi sıra Tepebaşı’nda. Yapılmayacak bir şey yok. Azmettikten sonra, istedikten sonra bütün sorunlar aşılır. Bahane üretmek kolay, bahane üretildikçe sorunlarda artmaya başlar. Biz sorun olmak için değil çözüm odaklı belediyecilik için hizmete talibiz.
Buraya ne siyaset yapmaya ne kavga etmeye geldim. Şuan mevcut belediye başkanı elinden geldiğince bir şey yapmaya çalışmış. Ama ben Tepebaşı’na daha iyisini yapmaya geldim. Hep hizmet odaklı, insan odaklı ve şeffaf çalıştım. Şimdi burada da Büyükşehir’de, Odunpazarı’nda ve Tepebaşı’nda siz değerli muhtarlarımızla birlikte tüm sorunları aşmak için çalışacağız. Siz mahallerin sorunlarını bize getireceksiniz bizde sorunları çözeceğiz. Gerekirse Ankara’da bakanlıkların önünde yatarız ama hizmeti getiririz. Bizler hizmet için varız. Muhtarlıklar, belediyeler halkın. Belediyelerin halkını cezalandırma gibi bir lüksü yok. Halk bizleri hizmet etmemiz için, problemlerin çözülmesi için getiriyor. 31 Mart’tan sonra Tepebaşı’na hizmet etmek için çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.