Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

Hatipoğlu Cumhur İttifakı Eskişehir buluşmasına katıldı

Hatipoğlu Cumhur İttifakı Eskişehir buluşmasına katıldı
27.01.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle yemek organizasyonunda bir araya geldi.

Cumhur İttifakı’nın Eskişehir paydaşları, düzenlenen yemek organizasyonuyla ‘Merkez İl ve İlçe Yönetim Buluşması’ gerçekleştirdi. AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu organizasyona katılarak, Cumhur İttifakı Eskişehir yönetimi ve gençlik kolları üyeleriyle bir araya geldi. Parti teşkilatlarının alkış ve tezahüratlarıyla karşılanan Hatipoğlu, gösterilen ilgiye teşekkür ederek, davetlilerle sohbet etti. Yaptığı konuşmayla Cumhur İttifakı birlikteliğinin önemini vurgulayan Hatipoğlu, “Eskişehir’de belediyecilik hizmet yapma konusunda uykuya dalmıştır. Bu kenti bu uykudan uyandırmak ve kalkındırmak Cumhur İttifakı’na düşüyor. Görüyorum ki Cumhur İttifak’na gönül veren herkes burada. Bu birlikteliğin gücüyle kazanacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Allah’ın izniyle hep beraber çalışacağız, hep beraber kazanacağız ve Eskişehir’e nasıl hizmet edileceğini göstereceğiz. Bu seçimlerde tüm gönül dostlarımızı var gücüyle sahada görmek istiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.