Site Rengi

DOLAR 32,5351
EURO 34,8843
ALTIN 2.441,44
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

Hatipoğlu’dan Çiftelere mezbaha ve kapalı pazar müjdesi 

Hatipoğlu’dan Çiftelere mezbaha ve kapalı pazar müjdesi 
16.02.2024
A+
A-

-Çifteler AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Çifteler Seçim İrtibat Bürosu açılışında, “Diyorlar ki; ‘Eskişehir’in altı suymuş, tramvay yer altına inemez.’ Yahu biz hızlı treni yerin altına nasıl indirdik? İstanbul’da Anadolu’dan Avrupa’ya suyun altından yol yapmadık mı? Biz bilmiyor muyuz yerin altında su olduğunu? Bilim konuşuyoruz, önce araştırıyoruz, sonra planlıyoruz. Öyle, ‘Olmuyor, olamaz, bu iş kolay değil’ gibi bahanelerle hizmetten kaçmayın” dedi.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşlarıyla birlikte ziyaret ettiği Çifteler ilçesinde seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. Hatipoğlu, yoğun katılımın olduğu açılışta vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Seçim irtibat bürosunun açılışında önce kurban kesilerek, dualar edilirken, vatandaşlara seslenen Hatipoğlu, “Hayvancılığın ve çiftçiliğin merkezi Çifteler, kıymet görmesi gereken bir ilçeyken, maalesef mevcut büyükşehir yönetimi tarafından unutulmuş, değer görmeyen bir ilçe haline geldi. Biliyorsunuz, Eskişehir de hizmet yönünden unutulmuş durumda. Koskoca şehrin mezbahası yok. Yediğimiz et helal kesim mi? Yoksa değil mi? bilmiyoruz. Sağlıklı mı? Steril mi? Onu da bilmiyoruz. Biz vatandaşımızın sağlığı için mezbaha problemini çözeceğimize söz verdik.

Eskişehir’de de diğer ilçelerimizde de mezbahaları yapacağız. 31 Mart’tan sonra Çifteler’de ki mezbahamızı hemen yapacağız. Yeri, projesi ve planlaması tamamen hazır. Ayrıca kapalı pazar için de planlamalarımızı aynı şekilde hazırladık. Rakiplerimiz, ‘yapamazlar’ diye bir laf tutturmuşlar, hiç merak etmeyin onlar yapamadı ama bu işi bir tek biz yaparız.

Bizim yapacağımız hizmetlere CHP’li rakiplerimizin hayalleri dahi yetmez. Zaten kendileri 25 yıldır yapmamışlar. Bir dedikodu tutturmuş gidiyor, ‘Eskişehir’in altı suymuş, tramvay yer altına inemez’ diye. Yahu biz hızlı treni denizin altına nasıl indirdik? İstanbul’da Anadolu’dan Avrupa’ya denizin altından yol yapmadık mı? Biz bilmiyor muyuz yerin altında su olduğunu? Bilim konuşuyoruz, önce araştırıyoruz, sonra planlıyoruz. Öyle, ‘Olmuyor, olamaz, bu iş kolay değil’ gibi bahanelerle hizmetten kaçmayın. Diyorum ya hayalleri yetmez diye, hayalleri yetmediği için böyle konuşarak, vatandaşı kandırmaya çalışıyorlar. Hiç merak etmeyin kıymetli hemşehrilerim.

AK Parti belediyeciliğinde ‘yapılamaz’ denilerek yapılmayan tüm hizmetleri yaparak, Eskişehir’i hak ettiği yere getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Nebi Hatipoğlu, Çifteler ziyareti çerçevesinde ilçedeki pazar alanını ve esnafı ziyaret ederek, ihtiyaç ve beklentilerini dinledi. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Hatipoğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların ricasını geri çevirmeyerek, gösterilen ilgiye teşekkür etti. Çiftelerli vatandaşlar, yerel seçimlerde Hatipoğlu’na ‘tam destek’ sözü verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.