Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

ALAYINA GELSİN ..

01.12.2022
A+
A-

Zamanında petrol istasyonu Eskişehirspor’a nasıl verilmiş bizi bağlamıyor. Adrese teslim ihalelerden biz anlamayız. 5 milyon peşinat bu işin ciddiyetini ortaya koyar. 5 milyon lira Odunpazarı Belediyesinin içerisinde çok küçük bir para. 5 milyon liranın bütçenin yanında bir hükmü olmaz. 5 milyon Odunpazarı Belediyesini ayağa kaldırmaz.”

Bu sözler Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt”a aitmiş.Genç bir köşe yazarının yazısından aldım. Onun söylediği hiç bir şeyi ciddiye almadığım için takip etmiyorum. Ben solcuyum der burjuvazi ve zenginliğin temsili Mercedes’e biner. Eski model bir otomobili makam arabası olan kullanan Uruguay Devlet Başkanını Eskişehire getirir fakat o esnada orta ölçekli ilçe belediye başkanı olan kendisinin makam aracı Audi A8’dir. TOKİ’nin Eskişehirde yaptığı konutlara sallar sonradan öğrenilir ki kendisi TOKİ’ nin yaptığı dubleks evde keyif sürüyordur.Patates çok pahalı dediği sırada üstünde 10 Bin Liralık Burberry gömlek vardır. Emekten işci haklarından, hukuktan bahseder, emekçileri haftalık dinlenme gününde çalıştırır, döner size çalışma cezası verdim der.

Özel Kalem Müdürü kendisinin gözünün önünde kadın muhtarı döver, ceza alır tazminat öder. “Kadına Şiddeti” engellemek Kadın Muhtarı döven Özel Kalem Müdürü eğitim alacağına, şiddete maruz kalan kadın muhtarın meslektaşlarına Belediye eğitim verir. Şaka gibi……

Kendisi muhtemel Kadir Gecesi doğmuş.Milletvekili adayı olmuş kaybetmiş, tekrar aday olmuş yine kaybetmiş. Şansını Baro Başkanı olmak için denemiş onu da kaybetmiş. Kısaca kaybetmişte kaybetmiş.. Yetmemiş partisi CHP huzuru bozduğu için onu ihraç etmiş. Sonra Yılmaz Hocanın sihirli eli değince kısmeti açılmış. O koltuktan bu koltuğa yatay geçiş yapmış. Bütün bunların ardından lütfen elinizi vicdanınıza koyun.Başarısız bir “Kasaba Politikacı” olmasına rağmen kader kısmetle koltuklara oturan Kazım Kurt’u nasıl ciddiye alabilirim.

 Onun için Kazım Kurt’un Eskişehirspor sevgisinide ciddiye almıyorum. Bu köşede Eskişehirsporun adını, şanını kullanarak Odunpazarı Belediyesine ait Bilboardların Ö.F.D’ye hediye edildiğini yazıp duruyoruz.Herkes her şeyi anlıyor anlaması gereken Devleti yönetenler bir türlü anlamıyor.

Burhan Sakallı zamanında Eskişehirspora kaynak oluşturmak maksadı ile imar planına alınan ve Eskişehirspora 15 yıl süre ile kiralanan akaryakıt İstasyonunu, kiralama süresi sona erdiğinden bu güne kadar babasından miras kalmış gibi Kazım Kurt’un oyuncağı oldu.

Belediye Başkanının yukarıda ki demeci tamamen boş lakırtı.Tam Nahiye Politikacısı ağzı.

Boş lakırtı içerisinde Kazım Kurt’un egosu ile kibirinin tavan yaptığı bir bölüm var.Diyor ki “Eskişehirspor’a nasıl verilmiş bizi bağlamıyor. Adrese teslim ihalelerden biz anlamayız.”

Vayyyy vayyy Vayyyy.

Anlamadıkları işlerden örnek vereyim.

-Kendilerinin makamında misafirlerine ikram için çay ocağı, kahve makinesi olmasına rağmen Belediyenin çay ocağı makamlarına gelen misafirler için nasıl 330 bin dolarlık fatura kesmiş olabilir?????

-Özel Kalem Müdürünün akrabalarının işletmecisi olduğu Odunpazarı Belediyesine ait otelin lokantasından kandilde simit, kadınlar gününde çiçek alınmış. Eskişehirde çiçek satanlar ile kandil simidi yapanların köküne kıran mı girdiği için mi bu malzemeler lokantadan alınmış olabilir ?????

-Ö.F.D’nin Belediyeye yaptığı duvar giydirme,reklam, vırt cırt o bu şu, falan filan işler ihale ile mi verilmiş…..

-Neden sucukcudan bayram şekeri ve lokum alınmış…..

-Aynı firma organizasyon yapmış, bolon satmış, ses tesisatı kiralamış,bina tadilatı yapmış bu firma çok mu yetenekli adamlar barındırıyormuş……

-Belediye Meclisi, Belediyeye ait taşı, kaldırımı, toprağı devredebilirsin demesine rağmen Belediye Başkanı Kazım Kurt, niçin toprağın üstünde ki Belediyenin malını, mülkünü “Sayıştay Raporlarında” geçen kelime ile usulsüz devretmiş……

Vallahi yaz yaz bitmez.

Allahtan adrese teslim ihalelerden anlamıyorlarmış. Ya anlasalar neler olurmuş….. Maazallah….

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.