Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Hatipoğlu’ndan Yeşiltepe’ye imar ve kat düzenlemesi sözü

Hatipoğlu’ndan Yeşiltepe’ye imar ve kat düzenlemesi sözü
31.01.2024
A+
A-

Cumhur ittifakı AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Yeşiltepe Mahallesi dolmuş şoförlerini ziyaret ederek, kent ulaşımındaki sorunları dinledi.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Yeşiltepe Mahallesi ziyaretinde Sakarya Dolmuş Durakları Başkanı Cihan Arkan ve hat şoförleri ile bir araya geldi. Dolmuş şoförlerinin ihtiyaç ve beklentilerini dinleyen Hatipoğlu, “Eskişehir’de ulaşım düzenlemesi maalesef yok denecek kadar az. Bu konuda hem vatandaşlar hem de şoförler mağdur durumdalar. İnşallah Eskişehir’e hizmet etmek için göreve geldiğimizde Eskişehir’in emekçilerinin sorunlarını dinleyerek, hep birlikte çözüm üreteceğiz” dedi.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’nun bir sonraki ziyareti Yavuz Cami Derneği’ne oldu. Öğle namazı öncesinde dernek başkanı Süleyman Doymaz ve üyelerle bir araya gelen Hatipoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlar, kılınan öğle namazının ardından esnaf ve cami cemaatiyle sohbet eden Nebi Hatipoğlu’na ihtiyaç ve beklentilerini iletti. Vatandaşların ilk talebi yine imar düzenlemesi ve kat arttırımı olurken, Eskişehir’de vatandaşların lehine olan her çalışmayı hayata geçireceğinin sözünü veren Hatipoğlu “Yeşiltepe’nin genelini 5 kata çıkarmaya kararlıyız çünkü vatandaşın beklentisi ve isteği bunu yapmamız yönünde. Buradaki boş arsa ve konutları 5 kata çıkardığımızda hem vatandaşımız faydalanacak hem de Yeşiltepe’nin çehresi değişerek, güzelleşecek. Biz 5 kat konusunda kararlıyız.

Buraya 3 dönemdir söz vermişler ama bunca zamandır hiçbir şey yapmadılar. Bu bir ihtiyaçtır, sadece ben değil, kim olursa olsun bu sorunları çözmelidir ama maalesef halkı dikkate alan kimse yok. İnşallah biz vatandaşımızla kol kola gelip, tüm sıkıntılarına kulak açacağız. Bu bizim vatandaşımıza olan sözümüzdür. Eskişehir’in AK Parti belediyeciliğiyle tanışmasının vakti geldi. Bunun yanı sıra belediyecilik sadece yol, köprü yapmak değil, sosyal anlamda da hizmet etmek demektir. 31 Mart’tan sonra bugüne kadar yapılmamış olan tüm çevre ve altyapı düzenlemelerini tamamlayıp, vatandaşımızın lehine olan her hizmeti vereceğiz. Genç, yaşlı, çocuk ve hasta vatandaşlarımıza ayrım gözetmeksizin hizmetimizi götürüp, sosyal belediyeceliği Eskişehir’e göstereceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.