Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Hayırsever muhtar her hafta onlarca aileye ekmek dağıtıyor

Hayırsever muhtar her hafta onlarca aileye ekmek dağıtıyor
12.08.2023
A+
A-

Eskişehir’in İstiklal Mahallesi Muhtarı Hüseyin Alparslan, yaklaşık 2 yıldır hayırseverlerlerden aldığı destekle ihtiyaç sahipleri için her hafta 25-30 aileye ekmek dağıtıyor.

Alparslan, her cuma günü ihtiyaç sahiplerine ekmek dağıtmaya devam ediyor. Hayırseverlerin destekleri ile fırınlardan aldığı ekmekleri ihtiyaç sahiplerine dağıtan muhtar, sadece kendi mahallesindeki insanlara değil, Eskişehir’in birçok farklı yerinden gelen vatandaşlara da yardım ediyor. Yaklaşık 2 yıldır bu etkinliği sürdürdüğünü dile getiren Alparslan, elinden gelen her yardımı vatandaşlar için yaptığını söyledi. Sadece cuma günleri dağıtım yaparak bir ayda ortalama 500 ekmek dağıttığını dile getiren muhtar, hayırseverlerin gerçekten çok yardımcı olduğunu, yardım edenlerin kim olduklarını bile bilmediğini söyledi.

“Askıda ekmekti, muhtarda ekmek oldu”
Yaptığı yardımlarla vatandaşların sevgisini kazanan Hüseyin Alparslan, görevini yerine getirmek için çaba gösterdiğini söyledi. Fırsat buldukça ekmekten başka yardımlarda da bulunduğunu söyleyen Alparslan, “Yaklaşık 2 yıldır bu yardımları sürdürüyoruz.

Sağ olsunlar hayırseverler fırınlarla anlaşıp bana yönlendiriyorlar. Öyle ki, yardımları kimin yaptığını bile bilmiyorum. Ekmek bana geliyor, ben de şehrin her tarafından gelen vatandaşlara vererek yardıma aracı oluyorum. Fırınlardaki askıda ekmek uygulaması adeta muhtarda ekmek oldu diyebilirim. Haftada 25-30 aileleye ekmek ulaştırıyoruz, Allah hayırseverlerimizden razı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.