Site Rengi

DOLAR 32,5069
EURO 34,7940
ALTIN 2.417,90
BIST 9.679,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 21°C

İllüzyonist Etki Ajanları

12.07.2022
A+
A-

Sosyal medyada ekranda gördüğünüz ünlüler, siyasetçiler ve fenomenler birer illüzyonist etki ajanlarıdır.

Para ya da ezoterik tarikatlarına bağlarından dolayı talimat aldıkları şekilde hareket ediyorlar.

Sizi tarafınızdan olunca hoşunuza gidiyor karşı taraftan olunca sinir oluyorsunuz.

İşte tam olarak amaç da bu.. İki kutuplu görüşleri iki uca götürüp birbirinden uzaklaştırırsanız kırılgan hale getirirsiniz. Birleşme noktası iyice zayıfladığında da böler gecersiniz.

Ama bu iş Türk milleti üzerinde kolay olamıyor. Çünkü dini ve milli bayramlarda ne olursa olsun bu iki uç kutup birleşme noktasına bir şekilde geri geliyor. Ve oyun kurucular her defasında başa sarmak zorunda kalıyor.

Ama bu ezoterik tarikatlara mensup ultra zenginler öyle inançlılarki her seferinde sıfırdan başlayacak enerji ve insan gücünü yeniden bulabiliyorlar.

Bu mensuplar bazen yangın üzerinden bazen salgın üzerinden bazen emekçiler üzerinden bir kutuplaşma malzemesi bulup toplumu hemen iki uca itiveriyorlar. Sosyal medya da komedyenler, ulusal basında köşe yazarları ve ekranlarda kukla siyasiler görevlerinin hakkını verebilmek için birbirleri ile yarışıyor.

Tüm bu sebeplerden hükümetimizin ve devletimizin hiçbir alanda boşluk bırakma lüksü yoktur. Son zamanlarda hekimler üzerinden oynanan kirli dümen gözleri gören beyni çalışan ilkokul mezunu bir insanın bile kolaylıkla anlayabileceği bir tiyatro şeklinde tezgahlanıyor. Olur mu öyle şey onca yıl okumuş insanlar nasıl tezgaha düşer demeyin. Koskoca profların don kokladığıni görmedik mi?

Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının haklı talepleri yerine getirilmelidir. Etki ajanlarına fırsat verilmemelidir. Kendini bütün insanlığın tepesinde gören, yarı Tanrı yarı insan tipli hekimlerde derhal kamu görevinden el çektirilmeli kendi yollarını çizmelerine izin verilmelidir. Siyasi rant hatta bazı makamlar için maddi rant haline dönen sağlık idareciliği de bir hale yola konulmalıdır. İlk çıktığında profesyonel yöneticilik olarak adlandırılan bu sistem artık siyasilerin eşlerini dostlarını akrabalarını en çok işlerini görenleri oturttukları hatta siyasi pazarlık hale getirdikleri bir sistem haline dönüştü.
Öte yandan Hekimler ve Sağlık çalışmaları, Sağlık Yöneticilerinin hükümetin sağlık politikalarına sadık olacak ve sahadan destek verecek kişiler arasından seçilmesi ve atanmasını hoşgörülmelidir. Ancak hükümetin son zamanlarda sağlık politikalarındaki başarısızlığının sebebi ise Sağlık Bakanının teknokrat olması ve taşraya yeterince hakim olamaması olarak görülebilir. Bu da alakasız insanların sırf eş dost hısım kontenjanindan yönetici olmasına, bu güç ile çalışanlara mobing uygulamasına sebep olmaktadır.
Unutmamak gerekir ki her yasak ya da baskı kendi kahramanını doğurur.

İşte tüm bu boşluklar sebebi ile TTB denen terör yuvası kendine alan bulmuş yandaş sendikaları ile kahraman edasında 100 bin kisilik bir çalışma grubunu militarize etmeye çalışmaktadır.

Bu tip ayak oyunlarına karşı Cumhurbaşkanı ve ekibinin karşı hamlesini heyecanla bekliyorum.
Diplomasi masasında dünyaya kök söktüren ekip seçim öncesinde sürpriz kararlar ile 6’lı masayı yine hayal kırıklığına ugratabilir.
İki tarafta bir plan üzerinde harıl harıl çalışıyor.
Hangi taraf olursa olsun üzerinizde tiyatro oynanmasına müsaade etmeyin. Duygusal davranmayın ve objektif olun.
Yani kimsenin mayın eşeği olmayın..
Kendi tarafınızdan bildikleriniz belki de sizden değildir. Belki de sizi yanıltıyordur. Dünyayı avcunun içinde tuttuğunu sanan, yediğimiz yemekten, içtiğimiz suya, kaç çocuk sahibi olacağımıza bile karar veren bu aşağılık ezoterik şeytan uşaklarının Tanrı rolü oynamaya çalıştıklarını ve sizi manipüle edip kolay yönetmek için sosyal medyada beyninize oyun oynadığını aklınızdan çıkarmayın.

Unutmamamak gerekir ki herkesin bir planı olsada Plan kurucuların en büyüğü Allah’tır.
Ve Allah günün birinde dinini tamamlayıp tüm alemi gruplara ayırıp her grubu ait olduğu yere gönderecektir. Aman ha cennete gitmeyi hayal ederken cehennemlikler ile haşrolmayasınız..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.