Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 20°C

İnönü Belediyesinden ilçeye yeni ve modern bir sosyal tesis daha kazandırıldı

İnönü Belediyesinden ilçeye yeni ve modern bir sosyal tesis daha kazandırıldı
17.07.2023
A+
A-

Eskişehir İnönü Belediye Başkanlığı tarafından ilçe genelinde her mahalleye kazandırılan sosyal tesis alanlarından bir yenisi de Erenköy Mahallesine kazandırıldı.

İnönü Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Erenköy Mahallesi Sosyal Tesisleri de büyük bir katılımla düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine; İnönü İlçe Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, İnönü Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Hamamcı, Ak Parti İnönü İlçe Başkanı Gökhan Aydın, muhtarlar, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 2.900 metrekare arsa alanının içerisine 460 metrekare kapalı modern sosyal tesis binası inşa edilerek Erenköy Mahalle sakinlerinin düğün, mevlit ve bunun gibi özel günlerde tesisin yaklaşık bin kişiye hizmet vermesi bekleniyor. Erenköy Mahallesi Sosyal Tesislerinin mahalle sakinlerine ve ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Bozkurt, her mahallemize olduğu gibi Erenköy Mahallemize de Sosyal Tesislerimizi kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Erenköy Mahalle Halkımızın yaşam alanını geliştirmek, güzelleştirmek ve mahallelerimizi de modern görünüme kavuşturmak için çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Erenköy Mahallesi Sosyal Tesislerinden memnuniyet duyan mahalle ve ilçe sakinleri İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.