Site Rengi

DOLAR 32,3436
EURO 34,8296
ALTIN 2.387,45
BIST 10.227,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 16°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Kaymakam Bilici: “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için hep birlikte çalışıyoruz”

Kaymakam Bilici: “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için hep birlikte çalışıyoruz”
25.11.2023
A+
A-

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, köylere yapılan hizmetlerin önemine dikkat çekerek, “Köylerimizin sorunlarına en doğru ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

Emirdağ Köylere Hizmet Götürme Birliği 2023 yılı meclis toplantısı Kredi ve Yurtlar Kurumu konferans salonunda il genel meclis üyeleri ve köy muhtarları ile gerçekleştirildi. Toplantı Kaymakam Osman Bilici başkanlığında yapıldı. Toplantıya İl Genel Meclis üyeleri ve köy muhtarları katılım sağladı. Toplantı çerçevesinde 2024 yılı plan ve tahmini bütçe değerlendirmesi yapıldı. Köylerdeki yatırım çalışmaları, ihtiyaç ve sorunların konuşulduğu toplantıda Bilici muhtarların talep ve sorunlarını dinledi. Vatandaşların en iyi ve en kaliteli hizmete her zaman hak ettiğini söyleyen Bilici sözlerine şu şekilde devam etti:

“Köylerimizin sorunlarına en doğru ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için hep birlikte çalışıyoruz. Hizmetlerin daha da artması ve yerini bulabilmesi için hep birlikte el birliği ile çalışmaya da devam edeceğiz.”

Oy birliği ile kabul edilen 2024 yılı plan ve bütçe görüşmelerinin ardından Bilici’nin katılan herkese teşekkür etmesi ile toplantı son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.