Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Köksal: Cumhuriyet’imizin 100. Yılına Kavuşmanın sevincini Yaşıyoruz

Köksal: Cumhuriyet’imizin 100. Yılına Kavuşmanın sevincini Yaşıyoruz
28.10.2023
A+
A-

Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal;Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi dalga dalga yurdumuza yayılmış ve milletimizin azmi ve inancı ile birleşerek, bu kutlu mücadelenin sonunda 29 Ekim 1923’de Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuştur dedi

Köksal,Aziz milletimiz, geçmişten bu yana nice badireler atlatarak, nice büyük engelleri tek tek aşarak Cumhuriyetimizi 100’üncü yılına gururla taşıdı. Aziz bir neslin; büyük mücadeleler neticesinde kurduğu ve bizlere armağan ettiği, binlerce yıllık devlet geleneğimiz ile harmanlanmış olan Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında tarihimizden aldığımız güçle geleceğe büyük bir ümitle bakıyor ve Türkiye Yüzyılı vizyonuyla emin adımlarla ilerliyoruz.

Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal,Türkiye Yüzyılı vizyonuyla bizlere düşen en önemli görev; her bir karışını ezanlarımız ve bayrağımız ile süslediğimiz bu cennet vatanı ve aziz milletimizi daha ileriye taşımak ve geleceğimize, gençlerimize daha güzel bir Türkiye ve dünya bırakmaktır.

Bu önemli ve anlamlı gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.

Türkiye Yüzyılı vizyonuyla 100. yıl yılında Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun…

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.