Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Köy muhtarının oğlunun ’hikayesi’ ortalığı karıştırdı

Köy muhtarının oğlunun ’hikayesi’ ortalığı karıştırdı
05.02.2024
A+
A-

Afyonkarahisar’da köy muhtarı ve oğlunun yanlarındaki şahıslar ile katıldıkları düğünde havaya ateş ettikleri anları videoya alıp ardından bunu ’hikaye’ olarak paylaşmaları sosyal medyada infiale neden oldu.

Olay, Çay ilçesi Koçbeyli köyünde meydana geldi. Köy muhtarı Arif Ayhan, oğlu E.A. ile birlikte bir akrabalarının düğünlerine katıldı. Düğünde gelin alınmasının ardında evin bahçesinden bir anda silah sesleri yükseldi. Aralarında muhtar Ayhan, oğlu E.A. ve akrabalarının olduğu 5 kişi tabancalarına sarılıp havaya ateş açmaya başladı. Muhtarın oğlu E.A. ise bu anları sosyal medyadaki ‘hikaye’ kısmından ‘Yakıyor’ başlığı ile paylaştı. Görüntüler sosyal medyada infiale neden olurken, şahısların havaya ateş ettikleri esnada bahçede bulunanların kafalarını yere eğerek korunma çalışmaları ise dikkatlerden kaçmadı.

Ayrıca görgü tanıklarından, görüntülerde gözükmeyen muhtarın da grubun arkasında olduğu ve onlara eşlik ederek havaya ateş açtığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.