Site Rengi

DOLAR 32,3395
EURO 34,8487
ALTIN 2.389,59
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 16°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 21°C
Sal 24°C

KÜPELİ:DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’YE HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

KÜPELİ:DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’YE HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
22.04.2024
A+
A-

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 104’üncü kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı ve millet egemenliğinin ilan edildiği 23 Nisan 1920 tarihimizin dönüm noktalarından biridir” diyen Başkan Küpeli mesajında şu ifadelere yer verdi:

“TBMM, milli mücadele sürecinde ve Cumhuriyete giden yolda milletin iradesinin ortaya konduğu, önemli kararların alındığı bir merkez olmuştur. Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti devletinin temelini atmış ve ulusal egemenliği tüm dünyaya ilan etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, TBMM’nin açıldığı 23 Nisan gününü çocuklara armağan ederek, onlara duyduğu güveni ve inancı göstermiştir. 104 yıllık miras, bizlere egemenliğimize, demokrasimize ve cumhuriyetimize daha fazla sahip çıkma görevini yüklemiştir.

Ülkemizin zenginliği olan çocuklarımız, dinamizm, değişim ve ülkemizin her alanda gelişme gayretinin kaynağı olmaya devam edecektir. Geleceğimiz, çocuklarımızın ellerinde şekillenecektir. Onlara sağladığımız imkanlar ve sunduğumuz eğitimle kendilerini geliştiren ve daha iyi bir gelecek için çaba harcayan çocuklarımız sayesinde, daha güçlü bir Türkiye’ye hep birlikte yürüyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu anlamlı günü milletimize armağan eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile bu toprakları vatan yapan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle anıyor, daha güzel ve daha güçlü yarınların teminatı olan çocuklarımızın bayramını kutluyorum

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.