Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Kuryeler daha iyi şartlar elde etmek için dernekleşiyor

Kuryeler daha iyi şartlar elde etmek için dernekleşiyor
02.02.2024
A+
A-

Eskişehir’de Kuryeler Birliği üyesi kuryeler, yaşadıkları mesleki sıkıntılara dikkat çekerek çözüm bulabilme amacıyla dernek kuracaklarını açıkladılar.

Yaşadıkları sorunlar ile sık sık gündeme gelen kuryeler, dernekleşme yoluna başvurdu. Eskişehir Kuryeler Birliği’ne üye kuryeler, yaşadıkları sorunlara daha fazla dikkat çekebilmek amacıyla dernek kuracaklarını açıkladılar. Kurdukları dernekle meslektaşları İle birlikte yaşadıkları sorunlara daha kolay çözüm bulabileceklerine inandıklarını belirten Gökay Başar, “Bizler artık bir arada, dayanışmayla sorunlarımıza çözüm üreteceğiz” dedi.

“Kuryelerin refah seviyesinin daha yukarı çıkması için uğraşacağız”

Dernekleşmeyle kuryelerin özlük haklarında ve refah seviyelerinde olumlu sonuçlar elde edeceklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi Gökay Başar, “Yönetim kurulu olarak 10 kişi bir araya geldik. Derneğimizi üyelerle birlikte büyütmeyi hedefliyoruz. Kuryelerin özlük haklarının ve refah seviyelerine daha yukarıya çekilmesi için uğraşacağız. Bu alanda bir açıklık vardı Eskişehir’de. Biz de tek çatı altında toplanarak örgütlü mücadeleye dönüştürmek istiyoruz. Eskişehir’de resmi anlamda 3 bine yakın kayıtlı kurye var. Bize arkadaşlarımızdan gelen talepler üzerine böyle bir yola çıktık. Kurye arkadaşlarımız, bizler artık bir arada, dayanışmayla sorunlarımıza çözüm üreteceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.