Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

“Dünya Şehit Çocuklar Günü” programı

“Dünya Şehit Çocuklar Günü” programı
24.12.2023
A+
A-

Kütahya’da, Dünya Şehit Çocuklar Günü dolayısıyla, “Şehit Çocukları Anma Programı” düzenlendi.

Zafer Meydanı’nda Kütahya Valiliği önünde, Gazze’de İsrail saldırılarında şehit olan çocukları anmak için düzenlenen programa Kütahya halkı yoğun ilgi gösterdi.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, “Bugün şehit yavrularımızı anma günüydü, bugün biz tüm şehitlerimizi Bedir’den Malazgirt’e Çanakkale’den Sakarya’ya, Dumlupınar’a, 15 Temmuz’dan Gazze’ye tüm şehitlerimizi anacağız, bir kez daha hatırlayacağız. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız, alışmayacağız, her daim şehitlerimizi, dillerimizle, yüreğimizle hatırlayacağız. Ailelerine her türlü gayretimizi, yardımımızı, hürmetimizi, muhabbetimizi devam ettireceğiz. İşte bunun bir göstergesi de bugün bu güzel günde birlikte olmamızdı” ifadelerini kullandı.

Dr. İrfan Açık’ın konuşmasının ardından sahneye çıkan 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri, okudukları şiirlerle Kütahyalıları duygulandırdı.

Etkinlik alanında, geliri Filistin yararına kullanılacak satış stantları ve Filistin’deki soykırımı gösteren fotoğraf sergisi yer açıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.