Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

MÜSİAD’dan Fidan Dikim Etkinliği

MÜSİAD’dan Fidan Dikim Etkinliği
29.03.2024
A+
A-

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Esra Özkan Turan Hatıra Ormanı için Orman Bölge Müdürlüğü tarafından tahsis edilen Eskişehir Tepebaşı Yeniakçayır Mahallesinde 2 adet fidanı toprakla buluşturdu.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi ile Şehit Mehmet Taş İlkokulu katkıları ve Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Esra Özkan Turan Hatıra Ormanı Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ağaçlandırılmıştır. Fidan Dikme etkinliğine MÜSİAD Eskişehir Başkanı Oğuz Özdemir, Orman İşletme Müdürü Doğan Kiras, MÜSİAD Eskişehir Başkan Yardımcısı Aziz Karagöz, Yönetim Kurulu üyelerimiz Mehmet Akif Çorapsız, üyelerimiz Şener Yaman, İsmail Canbaz, Ayhan Sezer, Oğuzhan Uzun ve Şehit Mehmet Taş İlkokulu Öğrencileri ve Öğretmenleri katıldı.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir yaptığı açıklamada, “Böylesine önemli bir faliyette bulunmamızın mutluluk verici olduğunu belirtti. Ağaç ve Orman sevgisini yaygınlaştırmak için, MÜSİAD Eskişehir Şubesi ve Şehit Mehmet Taş İlkokulu katkıları ile Esra Özkan Turan Hatıra Ormanı’ na MÜSİAD Şubemiz, öğrenciler ve öğretmenler ile beraber fidan dikimi gerçekleştirdik. Öğrenciler ile böyle bir etklinlik yapmak bizleri çok mutlu etti.
Efendimiz Hz Muhammed (SAV)’in de buyurduğu gibi “ Kıyamet kopuyor olsa ve birinizin elinde bir fide bulunsa, kıyamet kopmadan onu dikebilirse bunu hemen yapsın” Etkinliğimize katılan Orman İşletme Müdürü Doğan Kiras, MÜSİAD Yönetimine ve üyelerimize, Şehit Mehmet Taş İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri’ne çok teşekkür
ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.