Site Rengi

DOLAR 32,3370
EURO 35,1959
ALTIN 2.247,60
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 14°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
14°C
Parçalı Bulutlu
Sal 8°C
Çar 9°C
Per 7°C
Cum 8°C

MÜSİAD’tan ESOGÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Erben’ne Ziyaret

MÜSİAD’tan ESOGÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Erben’ne Ziyaret
06.08.2022
A+
A-

MÜSİAD, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine yeni atanan Prof. Dr. Nurettin Erben’e ziyaret gerçekleştirdi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, bir önceki dönem Şube Başkanı Ayhan Arslan, Başkan Yardımcıları Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan ve İsmail Kanber üyelerimizden Ali Rıza Durmaz Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine yeni atanan Prof. Dr. Nurettin Erben’ i makamında ziyaret ederek yeni görevin hayırlı olması dileklerinde bulunarak başarılar dilediler.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, COVİD -19 sürecindeki yaptığı başarılı çalışmaları ile tanınan ve takdir toplayan Osmangazi Üniversitesi Başhekimliği görevine atanan Prof. Dr. Nurettin Erben hocamıza hayırlı olsun dileklerimizi ileterek başarılar diledik. MÜSİAD olarak Kamu Kurum ve Kuruluşları ile sürekli işbirliği içersinde olduklarını belirterek,Değerli hocamız ile sağlık hizmetleri üzerinde yapılan çalışmalar hakkında istişare ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı ve biz işadamları olarak Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen görevleri yapmaya her zaman hazırız dedi. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi BaşhekimiProf. Dr. Nurettin Erben’ e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Erben Osmangazi Üniversitesi Başhekimi olarak göreve başlamam dolayısıyla, gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Başkanı Hakan Duman ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan mutluluk duydum. Hastanemiz olarak sağlık alanında yaptığımız çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduk, istişareler ettik.Başhekim Erben, MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman’ a ve Yönetim Kurulu Üyelerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.