Site Rengi

DOLAR 32,4768
EURO 34,8126
ALTIN 2.420,37
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 17°C
Az Bulutlu
Eskişehir
17°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 13°C

Nebi Hatipoğlu oda ziyaretlerine devam ediyor

Nebi Hatipoğlu oda ziyaretlerine devam ediyor
24.01.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Esnaf Odası ile Sucular Odası’nı ziyaret ederek, esnafın ihtiyaç ve beklentileri hakkında bilgi alışverişi yaptı.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Eskişehir esnafının sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Bu çerçevede çeşitli esnaf odalarını ziyaret ederek ihtiyaç ve beklentilerini dinleyen Hatipoğlu, son olarak Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Esnaf Odası ile Sucular Odası’nı ziyaret etti. Oda başkanları Mehmet Çiçek ve Hayrettin Nam ile bir araya gelen Hatipoğlu, başkanlar ve yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı fikir alışverişinin ardından, “Yerel yönetimlerde en önemli konulardan biri, esnafın hassasiyetlerini dinlemektir.

Esnafı ilgilendiren tüm konularda onların fikirleri alınarak karar verilmelidir” dedi.

“Esnafa zarar veren tüm sıkıntıları çözeceğiz”

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’nun ilk ziyareti Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Esnaf Odası’na oldu. Oda Başkanı Mehmet Çiçek ve yönetim kurulu üyelerinden esnafın ihtiyaçları ve yaşadığı sorunlar hakkında bilgiler alan Hatipoğlu, “Eskişehir’de esnafın sıkıntılarını görüyor ve anlıyorum. Eskişehir’de, meyve sebze haline girmeyen ürünlerin dışarıdan getirilerek satılması esnafımıza zarar veriyor. Bu kente bir biber bile girecekse ilk durağı meyve sebze hali olmalıdır. Gelecek dönemde Eskişehir’i AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırdığımızda, esnafa zarar veren bu ve bunun gibi tüm sıkıntıları çözeceğiz” dedi.

Nebi Hatipoğlu, buradaki ziyaretinin ardından Sucular Odası Başkanı Hayrettin Nam ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, fikir alışverişi yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.