Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Nebi Hatipoğlu, Sivrihasar’a sıcak hava balonu turizmi müjdesi verdi.

Nebi Hatipoğlu, Sivrihasar’a sıcak hava balonu turizmi müjdesi verdi.
14.02.2024
A+
A-
AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşları ile birlikte AK Parti Seçim İrtibat Bürosu açılışını gerçekleştirdi. Hatipoğlu, yaptığı konuşmada Sivrihasar’a sıcak hava balonu turizmi müjdesi verdi.
AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşları ile birlikte ziyaret ettiği Sivrihisar’da, AK Parti Sivrihisar Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldı. Nebi Hatipoğlu, açılışta vatandaşların yoğun ilgisi ve alkışlarla karşılandı. Dualarla açılışı yapılan seçim irtibat bürosunda vatandaşlara seslenen Hatipoğlu, Sivrihisa’da sıcak hava balonu turizmi projesinden bahsetti. Hatipoğlu yaptığı konuşmada, “Bugün, AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biri olan Sivrihisar’dayız. Biliyorsunuz, Eskişehir’de 25 yıldır bir yönetim var ama maalesef Eskişehir’de herhangi bir belediyecilik örneği göremiyoruz.
Bu sebeple ‘Eskişehir’de bir yenilik lazım, Eskişehir’e AK Parti belediyeciliği lazım’ diyerek, bir yola çıktık. Bu yolda bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu yolun sonunda hep birlikte kazanacağımıza canı gönülden inanıyorum. Tabi iş kazanmakla bitmeyecek, bizim işimiz 31 Mart’tan sonra başlayacak. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren canla başla, gece gündüz demeden çalışıp, Eskişehir’i hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız. Ayrıca, Sivrihisar’da yeni yatırımlar yapmayı düşünüyoruz. Turizm konusunda Sivrihisar’ı daha ileri götürmek için sıcak hava balonu projesi üzerinde çalışıyoruz. İnşallah bu projemiz Sivrihisar’a çok yakışacak” şeklinde konuştu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.