Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Nebi Hatipoğlu’nu Tebrik ediyorum

28.12.2023
A+
A-

Milletvekili seçildiğim günden bu yana, CHP’nin terör yanlısı yapılarla içli dışlı olduğundan her fırsatta bahsettim. Bugün geldiğimiz noktada haklı çıkmanın üzüntüsü içerisindeyim.İki günde 12 aslan gibi evladımız vatan uğruna şehit düşerken, Meclis’teki partilerin yayınladığı ortak bildiriye, bildiğiniz üzere, CHP ve eski adı HDP olan DEM imza vermedi.DEM’i zaten konuşmaya bile gerek duymuyorum.Ancak Bozkurt Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP’nin bu tavrını tüm milletimize şikayet etmek istiyorum. Buradan milliyetçi, mütedeyyin, nizamı alemci, ulusalcı, Atatürkçü, her görüşten vatandaşlarımıza sesleniyorum:Bugünkü CHP, terör örgütleri, PKK yandaşları ile arasına mesafe koymamaktadır!Üç-beş oy uğruna milletimizin hayati çıkarları ile ters düşmektedir.Dış güçlerin kuklası PKK / YPG’nin siyasi uzantıları ile kol kola girmektedir.”

CHP’li Belediyelerin kontrolü altındaki  basın denen şeyler alışmışlar suya sabuna dokunmayan, düğün dernek gezen, şöminenin önünde kedi seven, CHP’li bBelediyelere tek kelime etmeyen AK Parti’li Milletvekillerine… AK Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun yukarıdaki açıklamalarına hopluyorlar…..Sakin olun lütfen… Nebi Bey yanlış bir şey mi söylüyor…

Son Genel Seçimde ABD’nin fahişesi PKK’nın siyasi kanadı HDP, Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemedi mi!!

Başkan Apo’nun heykellerini Kürdistan’da her yere dikeceğiz diyen Selahattin Demirtaş’a Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu birlikte selam durmadılar mı????

Türk topraklarına top, füze atan YPG’ye “Terör örgütü demek için elimde bir şey yok” diyen Selin Sayek Böke, CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı değil mi????

Yaz yaz bitmez……

CHP Eskişehir Milletvekili  İbrahim Arslan, muhtemelen Nebi Bey’e karşı “CHP’nin nereden gelirse gelsin, her türlü teröre ve terör örgütlerine karşı tavrı dün, bugün nettir.” açıklamasını yapıyor….

Bu “Terör nereden gelirse gelsin, kimden gelirse gelsin” tavrını ve söylemini anlayamıyorum. Konusu “Terör” olan uluslararası sempozyumda bildiri mi yayınlıyorsunuz da “Nereden, kimden gelirse gelsin” gibi bütünleyici bir tavır koyuyorsunuz….

Askerlerimizi kaybettiğimiz son terör saldırısının nereden ve kimden geldiği açık. Fail de kendi yayın organlarında biz yaptık diyor… O failin adı “Terör örgütü” olarak tescillenen ABD ve emperyalistlerin fahişesi PKK/KCK… Suriye’de sahiplerinin taktığı isim ile SDG/YPG…

Sayın İbrahim Arslan’ın açıklamasından bağımsız, bir terör saldırısını gerçekleştiren dahi biz yaptık derken ısrarla yapan terör örgütünün ismini vermemenin iki nedeni olabileceği iddia edilebilir. Ya saldırıyı “Terör” saldırısı olarak görmüyorsunuzdur ya da saldıran örgütü “Terör örgütü” olarak görmüyorsunuzdur.

Üstüne örnek vereyim… Adı HDP olur, DEP olur, YSP olur,DEM olur… Siz bunların ABD’nin fahişesi PKK’nın yaptığı saldırıları kınamayı bırakın, eleştirebildiklerini görebilir misiniz? Asla… Çünkü onlar için ABD’nin ve emperyalistlerin fahişesi PKK terör örgütü değildir.

Mecliste katil Abdullah Öcalan’a methiyeler düzenlerle ittifak yapmayı etik kabul edin. Selahattin Demirtaş’a övgüler düzmeyi görev edin. PKK/YPG’yi “Ülkelerini savunan insanlar” diye tanımlayın. Eskişehir’de Halkın Demokratik Kongresinin kortejini oluşturanları el üstünde tututunOnlara Belediyeyi teslim edin. “Lice’de direniş var” diyerek mayın eşeklerini kutsayanları kendinize yoldaş edinin. Bütün eleştirilere rağmen Nebi Hatipoğlu’na saldıranlar yanılmaktadır.

Rengini, köşesini, tavrını ve durduğu yeri açıkça söylemekten çekinmeyen Nebi Hatipoğlu’nu tebrik ediyorum.

Not:

Bir şeyi kırk defa söyleyince olur derler, ancak olmuyormuş… Devleti, halkın vekalet verdiği temsilciler yönetir. Bürokrasi, o temsilcilerin koyduğu iradeyi gerçekleştirmekle yükümlüdür. Bürokrasi derken, bürokrasiyi yönetenleri kastediyorum. Hükümetin koyduğu iradeyi ve vizyonu uygulayamıyorsanız, emin olun yerinize gelecek birisi mutlaka vardır.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.